Ranskan avoimet, 4.kierros : Marin Cilic - Daniil Medvedev

Ranskan avoimet, 4.kierros | Marin Cilic - Daniil Medvedev | 30.5.2022 | 21:45
Kohde sulkeutuu: 30.05.2022 21:45
Turnauksen kakkossijoitettu Daniil Medvedev (ATP-2) kohtaa 20:nneksi sijoitetun Marin Cilicin (ATP-20) Ranskan avointen 4. kierroksella. Kummallekaan massa ei ole lempialusta, mutta toistaiseksi molemmat ovat selvittäneet tiensä helposti Roland Garrosin toiselle peliviikolle. Medvedev johtaa keskinäisiä kohtaamisia 3-0 ja lähtee myös selkeänä suosikkina tulevaan otteluun. Venäläisen monipuolinen pelityyli ja todella hyvä puolustuspelaaminen siivittävät miehen jatkoon myös tästä parista. Pelisuositus kohteeseen on Medvedvin voitto suoraan kolmessa erässä, johon on tarjolla 2,52 kerroin.Medvedev ei ole vielä hävinnyt erääkään


Hetken maailmanlistan ykkösenäkin ollut Medvedev on pelannut toistaiseksi vakuuttavasti, eikä venäläinen ole hävinnyt vielä erääkään turnauksessa. Avauskierroksella kaatui Facundo Bagnis 6-2, 6-2, 6-2. Toisella kierroksella Laslo Djere lukemin 6-3, 6-4, 6-3. Hyvät otteet jatkuivat kolmannella kierroksella, kun Serbian Miomir Kechmanovic kaatui 6-2, 6-4, 6-2. Medvedev pommitti ottelussa 42 voittolyöntiä ja vei pisteet ykkössyötöllään 77-prosenttisesti.Viime vuoden Ranskan avoimissa Medvedev selviytyi puolivälieriin, joka on miehen paras saavutus Roland Garrosissa. Venäläisen voittoprosentti RG:ssa on vain 58%, kun muissa Grand Slameissa voittoprosentit ovat 67-83% välillä.

Cilic ei viihdy massalla


Cilicin kaavio on ollut suotuista, sillä mies ei ole joutunut kohtamaan yhtään kovaa massapeluria. Cilic on edennyt neljännelle kierrokselle voittamalla Attila Balazsin 3-0, Marton Fucsovicsin 3-1 ja Gilles Simonin 3-0. Ikääntyvä Cilic tietää, että miehen pitää pystyä pitämään pallorallit lyhyeinä ja se näkyy myös miehen pelaamisessa. Simonia vastaan Cilic löi 42 voittolyöntiä ja teki 33 helppoa virhettä. Simonin vastaavat lukemat olivat 7-24.Urallaan yhden Grand Slamin voittanut Cilic ei ole koskaan viihtynyt Ranskan avoimissa, jossa miehen voittoprosentti on 63. Serbialainen on osallistunut Ranskan avoimiin 16 kertaa ja paras saavutus on puolivälieriin selviytyminen kahdesti.


Pystyykö Cilic pitämään helpot virheet kurissa?


Medvedev on puolustuspelissä mielestäni maailman ykköspelaaja tällä hetkellä. Massalla pisteiden nopea päättäminen on hankalampaa, joten venäläinen pakottaa vastustajan lyömään yhden ylimääräisen lyönnin. Cilic tietää, että pitkissä palloralleissa mies ei tule pärjäämään, joten serbialaisen on jatkettava pomittamista Medvedeviä vastaan. Cilicin syöttö on myös avainasemassa, mikäli ykkönen ei toimi, niin ottelu saattaa kääntyä nopeasti Medevedevin eduksi. Medvedev on toistaiseksi hallinnut keskinäisiä kohtaamisia, enkä näe, että tämä muuttuisi tulevassa ottelussa. Laitetaan rohkeasti Medvedevin 3-0-voitto lapulle, johon on tarjolla 2,52:n kerroin.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Daniil Medvedev 3-0 @2.52

Huti
Hopa - Lue arvostelu

2.52

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

2.47

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.05

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä