Ranskan avoimet, välierät: Rafael Nadal - Alexander Zverev

Ranskan avoimet, välierät | Rafael Nadal - Alexander Zverev | 3.6.2022 | 21:45
Kohde sulkeutuu: 03.06.2022 15:45
Espanjan Rafael Nadal (ATP-5) ja Saksan Alexander Zverev (ATP-3) ottavat yhteen Ranskan avointen välierissä. Nadal johtaa keskinäisiä kohtaamisia 6-3. Tällä kaudella voitat ovat tasan 1-1, kun Zverev voitti keskinäisen kohtaamisen Madridissa. Nadal oli puolestaan parempi Rooman Masters-turnauksessa. 35-vuotiaalla Nadalilla on menossa erinomainen kausi, sillä voittosaldo on 28-3. 13-kertainen Ranskan avointen voittaja lähtee oikeutetusti suosikkina tulevaan otteluun, mutta uskon, että Zverev pystyy pitämään lukemat tasaisensa. Saksalaisen syöttö toimi erinomaisesti viime ottelussa ja muutenkin Zverev pelasi loistavasti, eikä jäänyt alakynteen Alcarazia vastaan. Pelisuositus kohteeseen on yli 36,5 peliä kertoimella 1,85.Nadal ei näytä väsymisen merkkejä


Nadal on saanut vahvan startin kauteen, sillä mies on voittanut jo kolme titteliä. Nadal vei Melbournen Summer Set-turnauksen, Australian avoimet ja Acapulcon massakisan. Indian Wellsissä Nadal sai kylkiluuvamman, joka piti miehen sivussa Monte Carlon ja Barcelonan ATP-turnauksesta. Madridin ATP-turnauksessa Nadal hävisi Alcarazille erin 2-1 ja Roomassa mies tippui toisella kierroksella Shapovalovia vastaan. Ennen Ranskan avointa Nadal olikin vasta turnauksen kolmossuosikki Djokovicin ja Alcarazin jälkeen. Ranskan avoimissa Nadalon palannut kuitenkin tasolleen ja matkalla välieriin mies on tiputtanut turnauksesta Thomposonin, Moutetin, Auger-Aliassimen ja Djokovicin.

Nadal aloitti todella terävästi Djokovicia vastaan ja vei avauserän 6-1. Toista erää Nadal johti jo kahdella murrolla lukemin 3-0. Tämän jälkeen Djokovic nosti tasoaan ja rupesi pelaamaan agressiivisemmin. Maailmanlistan ykkönen onnistui kääntämään toisen erään edukseen 6-4. Kolmas erä meni taas selkeästi Nadalille 6-2. Hetken näytti jo siltä, että ottelu on venymässä viisieräiseksi, kun Djokovic johti neljättä erää lukemin 5-2. Nadal onnistui myös 5-3-tilanteessa selvittämään kaksi eräpalloa Djokovicin syöttövuorossa. 59:s kohtaaminen kääntyi lopulta Nadalin eduksi erin 3-1. Djokovic johtaa vielä keskinäisiä kohtaamisia 30-29, mutta Grand Slam -kisoissa Nadal on ollut parempi voitoin 11-7.Ranskan avoin tennusturnaus on ollut vuosien saatossa Nadalin temmellyskenttä, sillä espanjalainen on juhlinut voittoa Pariisissa 13 kertaa.

Zverev nosti tasoaan


Maailmanlistan kolmosen alkukausi on ollut vaikea, eikä saksalainen ole vielä onnistunut voittamaan yhtään turnausta. Zverevin saldo alkukaudesta on 29 voittoa ja 9 tappiota. Zverev ei kuulunut turnauksen suurimpiin voittajasuosikkeihin, eikä miehen pelaaminen alkukierroksilla säväyttänyt. Alcarazia vastaan Zverev onnistui nostamaan tasoaan ja pelasi todella vahvasti tulivoimaista espanjalaista vastaan. Zverevin syötö toimi erinomaisesti, sillä saksalaisen ykkösyöttöprosentti oli 71 ja mies vei pisteet ykkössyötöllään 73-prosenttisesti. Saksalaisen kannalta tärkeintä oli, että mies ei jäänyt alakynteen pitkissä palloralleissa. Zverev teki ottelussa myös huomattavasti vähemmän helppoja virheitä – Zverev 34, Alcaraz 56.Zverev on kukistanut Alcarazin lisäksi Ofnerin (1. kierros: 3-0), Baezin (2. kierros: 3-2), Nakashiman (3. kierros: 3-0), Zapata Mirallesin (4. kierros: 3-0).


Nadal selkeä suosikki


13-kertainen Ranskan avointen voittaja lähtee selkeänä suosikkina perjantaina pelattavaan välierään. Zverevin kannalta syöttö ja etenkin ykkösyöttö on avainasemassa. Mikäli Zverevin syöttö kulkee, niin mies pystyy hallitsemaan omia syöttövuorojaan ja samalla pelaamaan itsevarmemmin. Zverevin pitää olla myös agressiivinen ja pitämään peruslyönnit painavina, jotten Nadal ei pääsee liikaa kontrolloimaan palloralleja. Mikäli Zverev antaa Nadalille vähänkään siimaa ja joutuu juoksupojaksi, niin ottelu voi olla nopeasti ohi. Peleihin maistuu kuitenkin parhaiten yli 36,5 peliä kertoimella 1,85.

Betiveltä 100€ bonus helpolla kierrätyksellä!


Oletko jo tutustunut Betive vedonlyöntisivustoon? Booker tarjoaa erittäin kilpailukykyiset kertoimet ja mainion ensitalletuksen tuplauksen 100€ asti, jossa on vain 4x kierrätys. Lue Betive arvostelu tai siirry suoraan lunastamaan huippubonus!
Betive: lunasta 100% / 100€ ensitalletusbonus ››

Pelivalintamme:

Yli 36,5 peliä @1.85

22Bet - Lue arvostelu

1.85

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.84

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.8

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Jykke-setä