Mestarien liiga: Rapid Wien - Sparta Praha

Julkaistu: 20.07.2021 08:39

Mestarien liiga: Rapid Wien - Sparta Praha
Mestarien liiga | Rapid Wien - Sparta Praha | 21:30 | 20.7.2021
UEFA:n turnauksissa ei enää ole voimassa vierasmaalisääntö. Tämä vaikuttanee peliin sen verran, että enää ei avausmatsia vain passailla.Mestarien liigan toisella karsintakierroksella ovat vastakkain kaksi tunnettua eurooppalaista futisseuraa. Rapid Wien oli viime kaudella Itävallan liigan kakkonen 15 pistettä RB Salzburgia perässä. Sparta Praha oli Tsekin liigan kakkonen Slavia Prahan jälkeen.

Koronarajoitukset alkavat pikku hiljaa hellittää, ja tähänkin matsiin Rapid Wien on voinut myydä jo 14 000 lippua. Kotikenttäetu alkaa taas olla merkittävä.
Rapid Wien on pelannut treenimatseja on Suomen juhannuksesta lähtien. Vastukset ovat etupäässä olleet pikkuseuroja, mutta viimeisimmässä treeniottelussa tuli 1-0 voitto FC Kööpenhaminasta.
Rapid Wienin viimeinen ottelu oli Itävallan cupin avaus Wiener Viktoria -joukkuetta vastaan. Tulos oli Rapidille 6-0 -voitto.

Rapid Wien menetti ennen kautta mainion Yusuf Demirin Barcelonaan. Demirin lempinimi on Itävallan Messi, joten sinne oikean Messin oppiin teini-ikäinen Demir sopii oikein hyvin.
Rapid Wienin joukkueessa on nyt Demirin poislähdön jälkeen iso aukko paikattavana. Jostain pitäisi saada taitava, peliä luova hyökkäyspään pelaaja.Hlozek lähtenee pian isoihin liigoihin


Sparta Praha on pelannut vain treenimatseja, joista viimeisin oli 2-2 -tasuri Moskovan Dynamoa vastaan reilu viikko sitten. Viime liigakauden Sparta lopetti komeasti viiteen voittoon.
Sparta Prahallakin on riveissä loistava teini, mutta hän ei ole vielä lähtenyt mihinkään. Adam Hlozek oli viime kaudella erinomainen, 19 liigamatsissa tuli 15 maalia ja kahdeksan maalisyöttöä. Näillä Hlozek sai paikan kesän EM-joukkueessa. Saattaahan se olla, että Hlozek jättää Tsekin liigan vielä tänä kesänä, mutta ainakin vielä hän on Spartan joukkueessa.

Spartan joukkueesta Kozak ja Tetteh jättivät seuran kesällä. Uusi pelaaja on Hojer.

Rapidin manageri laittanee Knasmullerin avaukseen paikkaamaan Demiriä. Joukkue on muuten terveenä, paitsi melkein pari vuotta sivussa ollut Schobesberger ei ole vieläkään pelikuntoinen.
Spartalla ei ilmeisesti ole poissaoloja.


Kumpikin on varmasti vielä kovin keskenkuntoinen. Tsekin ja Itävallan liigan lienevät suht tasaväkiset. Vetomarkkina on arponut kertoimiksi noin 2.50 – 3.30 – 2.85.
Kaksiosaisten pudotuspelien pelaaminen taitaa olla nyt hieman muuttunut, kun vierasmaalisääntö ei enää ole voimassa. Enää ei passailla avausmatsia ja pidetä nollia. Vetomarkkinoilla yli 2.5 maalia -kertoimet ovat laskussa, paitsi ottelupäivän aamuna William Hillillä on vielä tarjolla selvä markkinakärki 1.90. Se otetaan pois, muilla on paljon pienempi lukema.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

yli 2.5 maalia @1.9

William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.77

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.77

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.77

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.77

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders