La Liga: Real Betis - Villarreal

Julkaistu: 29.06.2020 20:44


La Liga: Real Betis - Villarreal
La Liga | Real Betis - Villarreal | 23:00
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki La Ligan ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki La Liga-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Keskiviikon La Liga- kierroksella Real Betis saa vieraakseen Estadio Benito Villamarínille oivaan vireeseen äityneen Villarrealin. Syyskuussa Villarreal kyykytti kotonaan Betistä peräti lukemin 5-1. Betis löytyy sarjasta sijalta 13 kerättyään 32:sta ottelustaan 37 pistettä. Villarreal sen sijaan taistelee vielä Mestarien Liiga-paikoista. Neljäntenä oleva Sevilla painelee kolme pistettä edellä.

Kuherruskuukausi loppui lyhyeen


Betiksen ja sen uuden päävalmentaja Alexis Trujillon ensi huuma jäi lopulta yhden ottelun mittaiseksi. Keskiviikkoisen Espanyol-voiton jälkeen sunnuntaina tuli lunta tupaan Levanten vieraana. Granotas karkasi jo avausjaksolla 2-0 johtoon ja toisen nelivitosen ensimmäisen vartin aikana lisäsi johtonsa jo numeroihin 4-0. Tästä ei Betis enää toipunut, eikä Sergio Canalesin & Juanmin kavennusosumat olleet enää kuin silkkaa kosmetiikkaa.Los Verdiblancosin otteet ovat edelleenkin taon jälkeen jättänyt paljon parantamisen varaa, etenkin puolustuksen kanssa tuntuu ajoittain olevan melkoisesti ongelmia. Päästettyä maaliodottamaa on tauon jälkeisissä viidessä ottelussa kertynyt karvan päälle 8,20. Itse se on odottamaa onnistunut luomaan 6,7.

William Carvalho on pelikiellossa. Joaquinin pelaaminen on vielä epävarmaa.


Villarrealilla paketti kunnossa


Villarrealilla kulkee. Sunnuntaina se nappasi neljännen voittonsa tauon jälkeen, ja on kerännyt pisteitä jokaisesta viidestä ottelustaan. Derbi de la Comunitatissa vastustaja Valencia oli täysin aseeton Villarrealin kanssa. El Submarino Amarillo ratkaisi ottelun jo avausjaksolla Paco Alcacerin & Gerard Morenon osumilla. Alcacerille osuma oli Villarreal-paidassa neljäs 11:een otteluun, Morenolle maali oli puolestaan kauden 13:s. xG:t kirjattiin Villarrealille 2,40-0,20, eivätkä Lepakot saaneet yhtään laukausta kohti Villarreal-vahti Sergio Asenjon vartioimaa maalia. Nollapeli oli Asenjolle neljäs tauon jälkeen.Javier Callejan orkesterin koko paketti tuntuu olevan todella hyvin balanssissa tällä hetkellä. Sen lisäksi, että hyökkäyspeli toimii, niin se saa vastustajansa pidettyä lähes täysin aisoissa. xG:t näyttää tauon jälkeisissä otteluissa Villarrealin eduksi yhteensä noin 7,60-4,10.

Vierailta sivussa jatkaa puolustaja Ramiro Mori.

Parhaan valuen perään


Joukkueiden nykyiset voimasuhteet ovat varmasti kaikille selvät: valmentajan vaihdosta huolimatta Betis ei ole sillä tasolla, mihin se kuuluisi. Villarrealilla sen sijana kulkee jokaisella pelin osa-alueella tällä hetkellä, ja on vahvasti menossa vähintäänkin kohti Eurooppa-liigan otteluita ensi kaudeksi. Lähtökohtaisesti ottelussa on melko suuri maaliodottama, mutta tuota rokottaa huomattavasti Villarrealin viime aikaiset otteet puolustuspäässä sekä Segio Asenjon huippuvire maalinsuulla. Vieraat lähtevät ansaitusti suosikkina ja heidän kelkkaan hyppäämmekin. Villarrealin voitto tarjoaa vedon kannalta parhaat odotusarvot, johon iskemme kiinni.
Comeon! Comeon!

Pelivalintamme:

1X2 Villarreal @2.5

Zulabet - Lue arvostelu

2.5

Uusi Zulabet tarjoaa 200€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bwin - Lue arvostelu

2.5

Bwin - Vedonlyöntiä kovalla kokemuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.5

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Schnellwetten - Lue arvostelu

2.45

Schnellwetten - uusi sivusto ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.45

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.45

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.45

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.45

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko