Mestarien Liiga: Real Madrid - Ajax | Real ei ota riskejä

Julkaistu: 04.03.2019 00:03


Mestarien Liiga: Real Madrid - Ajax | Real ei ota riskejä
Mestarien Liiga | Real Madrid - Ajax | 22.00 | Real isännöi Ajaxia Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi madridilaisten 1–2-vierasvoittoon.
Nordicbet Nordicbet
Real on ensimmäisen osaottelun jälkeen pelannut neljä ottelua heikolla menestyksellä. Ensin tuli tappio Gironalle kotona, sitten vierasvoitto Levantesta ja sen jälkeen kaksi kotitappiota El Clasicoissa Barcelonalle.

Liigatappio Barcaa vastaan tarkoitti hyvin todennäköisesti sitä, että Realilla ei ole mahdollisuutta enää La Ligan mestaruuteen, kun ero kärkeen kasvoi jo 12 pisteeseen. Los Blancos voi siis keskittyä täysillä Mestarien liigaan loppukaudella, kun Copa Del Rey -taivalkin päättyi. Ajaxia vastaan Realille riittää voitto, tasapeli tai 0–1-häviö jatkoon pääsemiseen. Vaikka viime ottelut ovatkin olleet heikkoja, tippuminen on todella epätodennäköistä.

Ajax puolestaan on voittanut kotimaan liigassa kaikki kolme otteluaan sitten joukkueiden edellisen kohtaamisen. Hollantilaiset olivat ehkä jopa parempi joukkue ensimmäisessä osassa, mutta voitto kaatui heikkoon viimeistelyyn. Ajaxilla oli 19 laukausta, kun taas Realilla oli 13.

Santiago Bernabeulla Ajaxilta ei voi kuitenkaan odottaa yhtä vahvaa esitystä. Pelkästään kahden maalin tekeminen Madridissa on todella vaikeaa, eikä sekään välttämättä riitä jatkopaikkaan tai edes jatkoajalle.

Kummallakaan joukkueella ei näillä näkymin ole merkittäviä poissaoloja. Vaikka Real pelaa neljännen pelinsä kymmeneen päivään, Santiago Solari tuskin lepuuttaa vielä tässä ottelussa pelaajiaan. Kuten sanottu, La Ligassa panokset eivät ole enää niin suuret ja lepovuorojen aika on viikonlopun Valladolid-ottelussa.

Tiukka pelitahti saattaa kuitenkin näkyä joukkueen pelissä väsymyksenä. Siksi, ja otteluparin tilanteen vuoksi, Solarin miehistön voikin olettaa pitävän lähtökohtaisesti huolta siitä, että oma pää pysyy puhtaana. Mitään bussia Real ei parkkeeraa mutta pyrkii pallonhallinnan kautta pitämään hollantilaiset poissa maalipaikoilta.

Pelikohde otteluun löytyy maalimääristä. Real tuskin tulee latomaan mitään murskalukemia taululle ja olisi tyytyväinen 1–0- tai 2–0-voittoon. Jos Ajax tekee maalin, kotijoukkue pyrkii varmasti tekemään kaksi maalia ollakseen varmasti kuivilla jatkossa, mutta sitä enempää sen ei tarvitse tehdä. Ajaxin maalin varalta pelaamme alle 3,5 maalia, josta saa vielä hyvän kertoimen.

Lunasta ilmainen 5€ esportsbetting.comille


Uusi eSports-henkinen vedonlyöntisivusto tarjoaa kaikille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa pelkällä tilinavauksella. Käy lunastamassa omasi ja hyödynnä myös sivuston 30€ vedonlyöntibonus.


Pelivalintamme:

Alle 3,5 maalia @1.87

Rizk - Lue arvostelu

1.87

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.86

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.86

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.86

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.86

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 50€ riskitön vetoLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan