La Liga: Real Madrid - Mallorca

La Liga | Real Madrid - Mallorca | 11.9.2022 | 15:00
Kohde sulkeutuu: 11.09.2022 15:00
Sarjakärjessä viilettävällä Real Madridilla on sunnuntaina La Ligassa edessä ennakkoon helpompi peli, kun valkopaidat saavat Mallorcalta vieraita. Los Blancos jatkaa urakointejaan Mestarien liigassa keskiviikkona RB Leipzigiä vastaan – ottelua pidetään jo varmasti silmällä tässä vaiheessa.Real Madrid on näyttänyt alkukaudesta muille, miten mestarin kuuluu pelata ja hallussa on kärkipaikka puhtaalla pelillä. Mestarien liigassakin Celtic kaadettiin tyylipuhtaasti vieraskentällä, joten kaikin puolin mainio startti on Espanjan pääkaupungissa ollut. Kaikkien kovimmat vastustajat ovat tosin vielä kohtaamatta niin Espanjassa kuin Euroopassakin, joten vasta myöhemmin selviää todellinen nyky-Real Madridin taso.Éder Militão ja Karim Benzema ovat loukkaantuneiden kirjoissa eikä Álvaro Odriozolakaan todennäköisesti ole vielä mukana. Carlo Ancelotti todennäköisesti kierrättää muutenkin, joten esimerkiksi Luka Modric voi hyvin avata penkiltä, Nacho ja Antonio Rüdiger toppariparina ja Lucas Vázquez oikeana laitapakkina. Kärjessä Benzemaa paikkaa Eden Hazard tai Mariano Díaz.


Javier Aguirren luotsaama vierasjoukkue on materiaaliltaan melko selkeää alakerran väkeä, mutta säilymiseen on silti kaikki eväät. Mallorcalla on neljän kierroksen jälkeen tilillään vasta yksi tappio, joten ei Santiago Bernabéullakaan kannata vieraita tyystin ilman mahdollisuuksia nähdä. Kolmen topparin linja on vaikea ohitettava ja kärjessä Vedat Muriqin kanssa pääsee toden totta vastustajan topparit painimaan koko rahan edestä. Kang In-lee on ollut Muriqin alapuolella ajoittain huumaavan hyvä.

Mallorca pääsee sunnuntain otteluun lähes parhaalla avauksellaan, sillä penkkimolari Dominik Greif ja hyökkäyspään ringinleventäjät Amath Ndiaye ja Tino Kadewere ovat ainoat loukkaantuneet pelaajat. Vieraiden avauskokoonpano on jo melko saletti, mutta Clément Grenierin ja Antonio Sánchezin välillä on vielä epävarmuutta. Muriqi johtaa Mallorcan hyökkäystä ja hänen takanaan pelaa Dani Rodríguez & Kang In-lee -duo.

Molemmat joukkueet venyttävät verkkoa!Lapulle lähtee molempien joukkueiden maalintekoa. Real Madridilla on osa fokuksesta jo mahdollisesti ensi viikossa, mutta toki voitto silti napataan suurella todennäköisyydellä sunnuntaina. Militão puuttuu alakerrasta ja kooste voi muutenkin olla penkkimiespainotteinen. Real on päästänyt muutenkin liigan puolella maaleja lähes jokaisessa ottelussa, joten vierasjoukkuekin voi aivan hyvin saada ison tontin tai pari, joista se maali puristetaan.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät maalin @1.95

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.94

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.9

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo