La Liga: Real Madrid - Real Valladolid

Julkaistu: 03.11.2018 10:21


La Liga: Real Madrid - Real Valladolid
La Liga | Real Madrid - Real Valladolid | 17:15
Miten vaikuttaa valmentajan lähto Real Madridin miljoonajoukkueeseen? Tuleeko ryhdistäytyminen vai jatkuuko rämpiminen? Paljon heikommaksi ei Realin tasoinen ryhmä voi mennä kuin viime kierroksen 1-5 -tappio Barcelonalle.

Realin saldo La Ligan viime kierroksilta on surullisen näköinen. Se ei ole voittanut viiteen viime otteluun, putkessa on neljä tappiota ja yksi tasuri. La Ligan viiden ottelun kuntopuntarissa suuri ja mahtava Real Madrid on viimeinen.
Tämän päivän vastus Real Valladolid on sitten viiden ottelun kuntopuntarin ykkönen. Sillä on nyt viimeisten viiden ottelun saldona 4-1-0 maalisuhteella 6-2. Valladolid tosin on pelannut liigan heikoimpia vastaan, kun Real on kohdannut Barcan lisäksi muun muassa Atletico Madridin ja Sevillan.

Santiago Solari oli Real Madridin managerina jo keskiviikon cup-ottelussa pikkuseura Melillaa vastaan. Solari aloitti helpolla voitolla, lopputulos oli Realille 4-0. Solari ei ottanut riskejä, avauksessa oli myös ykkösketjun pelaajia. Huilivuorossa olivat Modric, Kroos, Isco, Casemiro ja Bale. Tänään nämä viisi ovat varmasti aloituksessa.

Realilla on puolustuksessa muutama hankala loukkaantuminen. Sivussa ovat ainakin Marcelo, Varane ja Dani Carvajal. Marcelo saattaa olla poissa useammankin viikon.

Real Valladolid on nousijajoukkue. Syyskuussa brassitähti Ronaldo osti joukkueesta osake-enemmistön, ja aikalailla siitä alkoi ryhmän nousu. Nyt joukkue on jo kiinni Eurooppa-liigan paikassa.
Valladolid ei missään nimessä ole niin hyvä missä se nyt sarjassa majailee. Kauden alla se rankattiin tukevasti La Ligan pohjapäähän. Helppo sarjaohjelma on auttanut sitä, mutta eiköhän joukkue pian ota paikkansa taulukon puolivälin alapuolelta.
Uskotaan, että Solari saa Realissa aikaan ainakin väliaikaisen ryhtiliikkeen. Joukkueen surkea pelaaminen on ollut enempi henkinen jumi, paperilla se on tietenkin edelleen aivan kärkipään joukkue. Real hävisi toiselle pikkuseuralle Levantelle kotonaan 1-2 pari viikkoa sitten, mutta esimerkiksi laukaukset se voitti 34-6.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Real Madrid -2 AH @1.92

Nordicbet - Lue arvostelu

1.92

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.89

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.88

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.85

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan