Mestarien liiga: Real Madrid - Shakhtar Donetsk

Mestarien liiga | Real Madrid - Shakhtar Donetsk | 19:45 | 3.11.2021
Kohde sulkeutuu: 03.11.2021 19:45
Viimeksi Real Madrid murskasi Shakhtar Donetskin 5-0. Kertoimet ovat painuneet liikaa.Espanjan jalkapallossa maa on vavahdellut ja jättiläiset horjuneet, mutta Real Madrid taitaa selvitä myrskystä kuivin jaloin. Jos sen voittaa La Ligan rästiottelunsa, niin se on sarjaykkönen.
Mestarien liigan puolella Real Madrid on lohkokakkonen yllättäjän Sheriff Tiraspolin jälkeen.

Ongelmia Realillakin toki on ollut, mutta Barcelonan tilanteeseen verrattuna sillä menee oikein hyvin. Real meni Mestarien liigassa häviämään kotikentällä Sheriff Tiraspolille 1-2, se oli ainakin osoitus siitä, että aivan kaikki ei ole kunnossa. Ronaldon korvaajaksi hankittu Eden Hazard on edelleen umpikehnossa kunnossa. Huhut ovat viemässä Hazardia takaisin Englantiin. Ja vielä, Real on pelannut nyt peräjälkeen kolme kotimatsia ilman voittoa. Tässä manageri Carlo Ancelottin ongelmakohdat.

Viimeksi Real voitti Mestarien liigassa Shakhtar Donetskin vieraissa 5-0. Hyökkäyksen kolmikko teki yhteensä neljä maalia. Viikonlopun La Ligassa Real voitti Elchen vieraissa 2-1.

Real Madrid -tappiota lukuunottamatta Shakhtar Donetskilla menee hyvin. Jos tuon murskajaisen jättää pois laskuista, niin Shakhtar on voittanut neljä viimeistä matsiaan yhteismaalein 15-2.

Benzema pystynee pelaamaan


Real Madridilta sivussa ovat ainakin Gareth Bale, Dani Ceballos sekä Federico Valverde. Kärki Benzemalla on jalkavaivaa, mutta hän taitaa olla pelikunnossa. Viikonloppuna Benzema ei pelannut. Rodrygo sai kolhun viikonloppuna, ja hänenkin pelaamisensa on epävarmaa. Mariano Diaz taas mursi nenänsä Eclheä vastaan, ja hän on käynyt leikkauksessa.
Eden Hazard ei ollut lokakuussa kertaakaan avauksessa, mutta nyt voisi olla hänen vuoronsa.

Shakhtar Donetskin kärjestä Traore ja Moraes ovat loukkaantuneina sivussa, puolustuksesta pois on Matvienko. Pedrinhon pelaaminen on epävarmaa.


Real Madridin voittokerroin on hivenen päälle 1.20. Vaikka se viimeksi murskasikin Shakhtarin, niin tuo kerroin on liian vähän. Eiköhän tämä ole vierailta ottelu, jossa kaihdetaan riskejä. Real taas ei ole joukkue, joka järjestäisi maalijuhlia kovinkaan usein. Viimeisissä kymmenessä Realin ottelussa ollaan tehty vähintään kaksi maalia vain kahdesti.
Lapulle alle 3.5 maalia, kerroin on 1.70-paikkeilla.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 3.5 maalia @1.77

Osuma
Coolbet - Lue arvostelu

1.77

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.71

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.71

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.7

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders