Ligue 1: Rennes - PSG

Ligue 1: Rennes - PSG
Ligue 1 | Rennes - PSG | 14:00 | 3.10.2021
Kohde sulkeutuu: 03.10.2021 14:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Ligue 1 ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Ligue 1-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

PSG voitti viikolla Manchester Cityn, nyt voi olla hankala saada taas latausta joukkueeseen.PSG:llä on Ligue 1:ssä menossa seitsemän voiton putki. Maaliero on 22-7. Viimeksi joukkue voitti kotonaan Montpellierin 2-0.
Tämän päivän kotijoukkue Rennes on sarjassa sijalla 14, saldona on 2-3-3. Viimeksi Rennes pelasi tasan 1-1 Bordeaux’n kanssa.

Kumpikin joukkueista pelasi viikolla europelejä. Rennes pelasi Konferenssiliigassa Vitesseä vastaan. Päävalmentaja Genesio laittoi otteluun ykkösavauksen, ja Rennes voi matsin 2-1. Guirassy ja Sulemana tekivät maalit, ja Bade ajettiin pelistä ulos kun parikymmentä minuuttia oli jäljellä.
PSG voitti kotikentällä Parc des Princesillä Manchester Cityn 2-0. Gueye ja Messi tekivät ottelun maalit. Maali oli Messin ensimmäinen PSG:lle.
City oli pelissä hallitsevampi, mutta se ei saanut palloa maalipuita lähemmäs. PSG käytti tehokkaasti muutamat paikkansa.

Edellisessä Ligue 1:n kotiottelussaan Rennes pieksi Clermontin 6-0. Tasapelissä Bordeauxia vastaan Rennes oli parempi, mutta pallo ei pomppinut kohdalle. Bordeaux tasoitti ottelun vain muutama minuutti ennen loppua, kun Mexerin kaukolaukaus otti kimmoketta ja painui maaliin.
Rennesin Tait oli vielä yliajalla lähellä tehdä voittomaalin, mutta kun ei pompi niin ei pompi. Joka tapauksessa Rennes on näyttänyt Ligue 1:ssä noususuhdannetta. PSG tosin on aivan eri vastus kuin mikään muu sarjan joukkue. Rennes on päästänyt liigassa vain yhdeksän maalia, ja se on vain kaksi enemmän kuin PSG.

PSG ottaa rutiinivoitot


Vaikka PSG:n saldo liigan kärjessä on ylivoimainen, niin ei se kuitenkaan kentällä ole ollut erityisen ylivertainen. PSG:n kolme viimeistä Ligue 1:n ottelua ovat päättyneet 2-1, 2-1 ja 2-0.

Leo Messi huilannee tämän ottelun. Hänellä oli ongelmia polven kanssa, mutta kuitenkin Messi kuntoutui Manchester City -otteluun. Nyt voisi kuitenkin olla niin, että Di Maria tulee aloitukseen. Hän oli viikolla euromatsien pelikiellossa.
PSG:n puolustuksen Ramos ja Bernat ovat ilmeisesti edelleen sivussa.
Rennesin sairastuvalla ovat ainakin Doku, Majer sekä vielä pitkään sivussa oleva Gelin. Uusia loukkaantumishuolia joukkueella ei ole.


PSG:n voittokerroin on 1.50-paikkeilla. Betsin voisi rakentaa Rennesille tasoituksella. PSG ei ole murskannut vastustajiaan viime kierroksilla, Rennesin puolustus on hyvä ja Man City -voiton jälkeen PSG:n lataus voi olla vaisumpi, siinä perustelut. Kupongille Rennes +1 asian handicap, kerroin on noin kahden paikkeilla.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Rennes +1 asian handicap @2.1

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.02

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.00

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders