Ystävyysottelu: Riyadh All-stars (Al-Hilal & Al-Nassr) - PSG

To 19.1. | Ystävyysottelu | Riyadh All-stars (Al-Hilal & Al-Nassr) - PSG | 19.00

Kohde sulkeutuu: 19.01.2023 19:00


Viimeinen tanssi ties kuinka monetta kertaa


Ronaldon ja Messin kohtaaminen on jo useamman vuoden ollut joka kerta toteutuessaan suuri merkkitapaus, koska jokainen kerta voi olla viimeinen.

Niin sanotuksi viimeiseksi tanssiksi peliä kutsutaan ehdottomasti tälläkin kertaa, vaikka kyseessä on vain ystävyysottelu Al-Hilalin ja Al-Nassrin, Saudi-Arabian parhaiden joukkueiden yhdistelmän, sekä PSG:n välillä.Ystävyysotteluissa on hyvä saada vastustajia eri maista ja liigoista – osittain se on ystävyysotteluiden ideakin – mutta siitä huolimatta hieman päälleliimattua muovisuutta tässä ottelussa on. Olkoonkin, että näitä joukkueita ehkä yhdistää öljyraha. Silti on täysin selvää, miksi nämä joukkueet kohtaavat.

Vaan eipä se mitään, koitetaan nyt faneina saada jotain irti siitä, kun tällaista viritellään. Harmi vain, että ottelua on hieman haastavaa päästä mitään kautta näkemään suomalaisnäkökulmasta.

Yhtä kaikki koska peli on pelkkä "fan service", ei siitä pitäisi viihdettä ja maaleja puuttua kunnon näytösottelun tyyliin. Tämän tietää myös vedonlyöntimarkkina, joka on laskenut yli 2,5 maalin kertoimeksi säälittävät 1,14 ja yli 3,5 maalin kertoimeksikin vain 1,38! Nämä nyt eivät kuulosta ollenkaan pelikelpoisilta, koska vielä ovat kokoonpanotkin hämärän peitossa.

Ronaldo debytoi!


Siltä varalta, että joku on elänyt tynnyrissä edellisen kuukauden, CR7 siis pyörsi puheensa Saudeihin siirtymisestä ja siirtyi hiljattain tammikuun siirtoikkunassa Al-Nassriin Saudi-Arabiaan. Hänen legacynsa on ottanut osumaa Manchester United -sekoilun myötä, eivätkä MM-kisatkaan oikein putkeen menneet. Tähtitieteellisen rahasumman hän tulee silti jälleen tienaamaan ja todennäköisesti tekemään maalin jos toisenkin siinä sivussa.

Torstai-illan pelin on määrä olla hänen ensimmäisensä sinikeltaisessa Al-Nassrin paidassa. Virallinen sarjadebyytti siintää viikonlopussa, kun sunnuntaina vieraaksi saapuu Ettifaq.

Tämä koko peli on käytännössä luotu Rontun onnistumista varten petaamaan hänen kyseenalaisen tuhkimotarinansa onnistumista uudessa seurassa. Kyllä me uskomme, että hän myös onnistuu tuikkaamaan maalin tai pari tässä erittäin korkean maaliodottaman pelissä.

Ronaldo on juuri sellainen kaveri, joka pitää tätä tärkeänä näytönpaikkana huipulla olostaan, vaikka moni muu saattaa asian nähdä hieman toisinkin. Epävarmuus ei tule silti kokeneista otteista näkymään edes pelaamattomuuden jälkeen, kun 37-vuotias jahtaa egonsa hivelemistä kuin viimeistä päivää. Ja viimeisiähän tässä kohta jo viedäänkin.

Tuskin edes vastustajajoukkueen pelaajilla oikein on mitään sitä vastaan, että Ronaldo maalinteossa onnistuu. Harvinaista sinänsä.

Pelivalintamme:

Cristiano Ronaldo tekee maalin @2.1

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan