Nyrkkeily: Robert Helenius - Gerald Washington

Julkaistu: 11.07.2019 13:21


Nyrkkeily: Robert Helenius - Gerald Washington
Nyrkkeily | Robert Helenius - Gerald Washington | 03:00
Robert Helenius kohtaa lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Gerald Washingtonin. Ottelu otellaan Minnesotan osavaltiossa Yhdysvalloissa, jossa Helenius ottelee ensimmäistä kertaa urallaan.


Helenius on otellut ammattilaisurallaan 30 ottelua, josta suomalainen on voittanut 28. Uran ensimmäisen tappion Helenius koki Helsingissä vuonna 2016 Johann Duhaupasille. Toinen tappio tuli vuonna 2017 Dillian Whytelle Cardiffissa. Whyte ottelun jälkeen Heleniukselta löydettiin twar-keuhkosairaus, joka voi olla hoitamattomana hengenvaarallinen.

Vuonna 2018 Helenius palasi kehään ja voitti Viron Rakveressa Valko-Venäjän Yury Bykhautsoun. Miehet kohtasivat vielä uudestaan Savonlinnassa, jossa Helenius oli jälleen parempi. Bykhautsou otteluiden jälkeen Helenius on otellut kerran. Viime vuoden syyskuussa vastassa oli entinen Euroopan mestari Erkan Teper, jonka Helenius voitti kahdeksannessa erässä tyrmäyksellä.

Heleniuksen vastustaja Gerald Washington on iskenyt urallaan 23 ammattilaisottelua, joista voittoja on kertynyt 19. Tappiot ovat tulleet Deontay Wilderille, Jarrell Millerille sekä Adam Kownackille. Yksi Washingtonin otteluista on tuomittu tasapeliin, silloin vastassa oli Amir Mansour.

Ottelusta on luvassa erittäin mielenkiintoinen, jossa käytännössä voittaja jatkaa uraa ja tappion kokenut mies on lähellä uran loppua. Miehet ovat fyysisesti hyvinkin samankaltaiset, Helenius on 199cm pitkä ja vastaavasti Washington 198cm. Kun kaksi kokenutta miestä kohtaa tässä vaiheessa uraa, on valmistautumisella silloin iso merkitys. Helenius ilmoitti, että hän on ollut valmis huhtikuusta lähtien ottelemaan. Meidän pelivalintamme kamppailuun on Nordic Nightmaren voitto. Teperi ottelu oli Heleniukselta erinomainen, eikä vastus ainakaan ennakkoon kovene syyskuulta.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

Voittaja Robert Helenius @1.60

Unibet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.60

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.60

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan