Snooker: Robin Hull - Zhang Anda | Hull aloittaa taistelun Gibraltar Openissa!

Julkaistu: 15.03.2019 04:00


Snooker: Robin Hull - Zhang Anda | Hull aloittaa taistelun Gibraltar Openissa!
Snooker | Robin Hull - Zhang Anda | 12:00
Nordicbet Nordicbet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Suomen Robin Hull kohtaa perjantaina Gibraltarin Openin ensimmäisellä kierroksella Kiinan Zhang Andan. Gibraltar Openin 1. kierroksen ottelut pelataan paras 7:stä järjestelmällä, eli otteluvoittoon vaaditaan neljä erävoittoa. Ottelua ei ikävä kyllä pelata TV-pöydällä, joten sitä ei näe livestreamien kautta.

Ottelun voittaja tienaa turnauksesta vähintään 1500 puntaa ja etenee toiselle kierrokselle, missä vastaan asettuu joko Kiinan Chen Zifan tai Englannin Farakh Ajaib. Hull ja Zhang ovat kohdanneet urallaan aiemmin kaksi kertaa, joista Zhang voitti toisen 5-4 ja Hull toisen 6-4.

Historian kirjoja on kuitenkaan turha selata sen pidemmäksi, sillä Hullin tämä kausi on ollut kehno. Terveysongelmat ovat vaikuttaneet huomattavasti Hullin pelaamiseen, mikä näkyy ennen kaikkea itseluottamuksen puutteena ja todella ailahtelevina otteina.

Helmikuussa Hull pelasi kolme ottelua, joista hävisi kaikki. Ainoastaan keskimmäinen ottelu Barry Hawkinsia oli mukiinmenevää tekemistä, mutta loistavasti pelannut Hawkins vei tuonkin ottelun freimein 6-3. Zhang sen sijaan napsi helmikuussa ihan mukaviakin päänahkoja kaatamalla muun muassa Wales Openissa Martin Gouldin sekä hallitsevan maailmanmestarin Mark Williamsin.

Toisin kuin monet muut kiinalaispelaajat, Zhang ei ole kovinkaan räväkkä pelaaja, joka putsaisi pöydän ensimmäiseltä istumalta. Näin ollen Hull tulee takuulla saamaan useita paikkoja ottelun edetessä.

Ikävä kyllä Hullun itseluottamuksen ollessa alhaalla freimit saattavat mennä nyhjäämiseksi molempien osalta. Safety-pelaaminen ei missään nimessä ole Hullin vahvuus, eikä myöskään lyhyet ottelut ole koskaan sopineet suomalaiselle.

Zhang lähtee selkeänä suosikkina otteluun ja vedot lyödään sisään kiinalaisen kautta. Maukkain valinta lapulle on tasoituskohde -1,5, missä siis Zhangin tulee ottaa vähintään 4-2 -voitto Hullista.

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Zhang -1,5 @2.07

Unibet - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.91

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan