Ranskan avoimet: Roger Federer - Rafael Nadal

Julkaistu: 05.06.2019 11:26


Ranskan avoimet: Roger Federer - Rafael Nadal
Ranskan avoimet | Roger Federer - Rafael Nadal | 14:00
Ranskan avoimien välierissä nähdään yksi tennishistorian legendaarisimmista ja hienoimmista ottelupareista koskaan, kun maailmanlistan kolmonen Roger Federer kohtaa maailmanlistan kakkosen Rafael Nadalin. Herrat ovat kohdanneet urallaan yhteensä 38 kertaa, joista Federer on voittanut 15 ottelua ja Nadal 23 ottelua. Massalla Nadal on dominoinut ja voittanut 15 keskinäisestä massakentän ottelusta 13. Viimeisin kohtaaminen Ranskan avoimista on vuodelta 2011 ja tuolloin Nadal oli finaalissa parempi neljän erän jälkeen 7-5, 7-6(3), 5-7, 6-1. Tänä vuonna pelaajien välinen tasoero on vieläkin suurempi, mitään Federeriltä pois ottamatta.

Federer on mukana Ranskan avoimissa ensimmäistä kertaa neljän vuoden tauon jälkeen, mutta se ei todellakaan ole näkynyt 37-vuotiaan legendan otteissa tällä viikolla. Yli tunnin kestäneen ukkoskuuron aiheuttaman tauon jälkeen Federer voitti maanmiehensä Stan Wawrinkan neljä erää ja 3 tuntia 35 minuuttia kestäneen upean ottelun jälkeen erin 7-6 (4), 4-6, 7-6 (5), 6-4 ja Federer eteni Rolland Garrosin välieriin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2012. Federerin turnaus Ranskan avoimissa on ollut fantastinen, sveitsiläisen hävitessä viiden ensimmäisen ottelun aikana ainoastaan yhden erän, jonka Wawrinka onnistui nipistämään maanmieheltään tiistaina. Kummankin sveitsiläisen otteet olivat aivan fantastisia, mutta Federer löi yllätävän paljon helppoja virheitä. Suurin silmään pistävä asia ottelussa oli Federerin hukkaamat murtopallot, sillä sveitsiläiselle tarjottiin ottelussa yhteensä 18 murtopalloa, joista herra kykeni hyödyntämään vain kaksi, vaikka Wawrinka selvitti osan murtopalloista aivan fantastisin ottein. Kokonaisuutena ottelu oli erittäin tasokas ja viihdearvoltaan täysi kymppi.

Nadal ei ole yksinkertainen vaan 11-kertainen Rolland Garrosin mestari ja espanjalainen on palannut viimeisiin neljään jälleen Pariisiin. Nadal oli vastenmielisen ylivoimainen tiistaina, kun hän voitti maailmanlistan seiskan Kei Nishikorin suoraan kolmessa erässä 6-1, 6-1, 6-3, jonka myötä espajnalainen eteni Pariisissa 12. Rolland Garrosin välieräotteluunsa. Ottelu Nishikoria vastaan kesti vain tunnin ja 53 minuuttia, Nadalin murtaessa japanilaisen syötön seitsemän kertaa ja espanjalaisen pitäessä pallorallit lyhyinä, jonka vuoksi Nishikori ei päässyt missään vaiheessa kiinni pelirytmiinsä. Nadal on pelannut Ranskan avoimissa kauden parasta tennistään eikä ole viiteen ensimmäiseen otteluunsa hävinnyt Federerin tapaan, kuin yhden erän belgialaiselle David Goffinille kolmannella kierroksella.

Ottelusta on odotettavissa hyvin todennäköisesti kyseisten herrojen viimeinen kohtaaminen Ranskan avoimissa ja uskon sen näkyvän taisteluna jokaisesta pisteestä. Nadal on omillaan massalla, kun taas Federerin mahdollisuudet olisivat olleet kovalla alustalla. Federer tulee haastamaan Nadalia ottelun alussa, mutta mitä pidämmälle ottelu etenee sitä enemmän hallinta tulee siirtymään espanjalaiselle. Federer ottaa erän, mutta Nadal painelee finaaliin kamppailemaan 12:sta Rolland Garrosin turnausvoitostaan.

Pelivalintamme:

Nadal 3-1 @3.80

888sport - Lue arvostelu

3.80

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.80

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.80

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.35

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan