Naisten Superpesis: Roihu N - Seinäjoen Mailajussit N

Julkaistu: 21.07.2021 13:11

Naisten Superpesis: Roihu N - Seinäjoen Mailajussit N
Naisten Superpesis | Roihu N - Seinäjoen Mailajussit N | 18:00 | 21.07.2021
Viisi perättäistä tappiota kärsinyt sarjanousija Roihu, joutuu keskiviikkona kovaan testiin, kun Helsingissä vierailee viidentenä majaileva Seinäjoen MailaJussit. Juoksuodottama on tässä ottelussa varsin runsas. Roihulla tulee riittäämään tekemistä pitääkseen Seinäjoen todella vahva sisäpeli kurissa, eikä viime aikaiset otteet kovin lupaavia ole ollut. Linjat on vedetty melko matalalle (10,5 juoksua) ja tuo voi mennä hyvinkin puhki jo pelkästään vieraiden toimesta.
Vaatimustaso iskenyt vasten kasvoja


Alkukauden otteluissa Roihu esiintyi vielä ajoittain mallikelpoisesti sarjanousijaksi, ja pisteitäkin herui paikoittain. Kauden edetessä on kuitenkin käynyt melko selväksi sarjan vaatimustaso, ja voittaminen on käynyt todella haastavaksi tehtäväksi Roihun tasoiselle joukkueelle. Viiden ottelun tappioputken aikana on Roihu onnistunut vain yhden pisteen nappaamaan, mutta neljä edellistä ottelua on se hävinnyt kaikki jaksoin 0-2. Viimeksi jäi viime sunnuntaina Roihu kotikentällään nuolemaan näppejään, Manse PP:n haettua kolme pistettä 0-2 (0-2,3-6).

Alkukaudesta pysyi Roihu vielä vastustajien mukana ihan kohtuu hyvin pelin eri osa-alueilla, mutta viime ajat on Roihu ollut selvästi vastaanottavana osapuolena, ja etenkin sarjan kärkijoukkeuita vastaan on ollut isoja vaikeuksia pysyä mukana otteluissa. Neljän edellisen ottelun aikana on Roihu hävinnyt 3-tilanteet murskaavasti 39-80, ja juoksut siinä sivussa on kirjattu lukemin 15-45. Kyllähän nuo lukemat kertovat kaiken oleellisen voimasuhteista näihin kärkipään joukueisiin nähden, joihin myös Seinäjoki tällä haavaa ehdottomasti kuuluu.

Seinäjoki haastaa kärkinelikkoa


Seinäjoki on ollut tämän kauden yksi valopilkuista, ja se tosissaan pyrkii haastamaan Naisten Superpesiksen sarjan kärkinelikkoa. Iso haastehan tuo on, sillä piste-eroa neljäntenä olevaan Manseen on seitsemän pistettä, joskin Seinäjoella on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Kuilua tosin tuntunut vielä olevan tuohon kärkeen, sillä kaikki neljä hävittyä otteluaan on Seinäjoki kärsinyt juurikin neljälle kärkijoukkueelle.

MailaJussit on ollut etenkin sisällä todella vahva ryhmä tällä kaudella, ja paljon löytyy lyönti, ja juoksuvoimaa joukkueen rosterista. 3-tilanteita on Seinäjoku nakutellut kolmanneksi kovimmalla keskiarvolla, ja myös kotiuttaminen on äärimmäisen tehokasta ollut. Seinäjoelta löytyy muutama kovalla teholla mailan varressa operoiva pelaaja, mutta vielä laajemmin on löytynyt osaamista etenemisessä, sillä viisi eniten juoksuja kotiin tuoneen pelaajan kotiuttamisprosentti on vähintään 63%.


Seinäjoki lienee liian kova pala purtavaksi Roihulle


Seinäjoki lähtee isona suosikkina tähän otteluun, enkä kyllä Roihun mahdollisuuksiin tässä liiemmin usko. Juoksuodottama on varsin runsas, sillä Roihun ulkokentällä tulee tänään riittämään paljon tekemistä pitääkseen MailaJussien tehokas sisäpeli aisoissa. Otteluun löytyy kaksi pelikelpoista kohdetta: Seinäjoki -4,5 juoksua sekä yli 10,5 juoksua. Jälkimmäinen on näistä maistuvampi, kun linjat on vedetty noinkin matalalle. Seinäjoki kykenee jo yksinään puhkomaan tuon rajan.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 10,5 juoksua @1.7

Coolbet - Lue arvostelu

1.7

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko