MM-karsinnat: Romania - Islanti

MM-karsinnat | Romania - Islanti | 21:45 | 11.11.2021
Kohde sulkeutuu: 11.11.2021 21:45
Islanti on taas futiksen pikkumaa, eikä se pysty Romaniassa saamaan aikaan painetta. Romania on under-joukkue.Islannin futismaajoukkueen loiston kausi on ohi. Joukkue on palaamassa sille paikalle, missä se oli ennen Ranskan EM-turnausta, ja siellä pelattuja urotekoja. Nyt MM-karsinnoissa Islanti on lohkon toiseksi viimeinen. Sillä on kahdeksasta matsista kaksi voittoa, ja ne molemmat se on ottanut Liechtensteinia vastaan. Viime kierroksella Islanti voitti Liechtensteinin kotikentällä Reykjavikissa 4-0.

Islannin jalkapallotason vajoaminen on vääjäämätön luonnonlaki. Maassa on vain noin 360 000 asukasta, eivätkä islantilaiset ole millään tavalla niin erikoista sakkia, että pikkumaasta voisi jatkuvasti tulla paremman tason eurooppalainen maajoukkue. Vielä muutama vuosi sitten islantilaisia pelaajia oli mukana eurooppalaisissa suurseuroissa, mutta ei enää. Eidur Gudjohnsen pelasi aikoinaan Chelseassa ja Barcelonassa, nyt maajoukkueen avainpelaajista esimerkiksi ykköskärki Kjartansson pelaa Norjan Vålerengassa.

Seuraavaa kertaa, kun Islanti on mukana arvoturnauksessa, joudutaan varmasti odottamaan pitempään.

Romania sitten taas on maajoukkue, joka on nousussa. Sillä oli omat kunnian ajat 1990-luvun alkupuolella, kun Karpaattien Maradona Gheorghe Hagi oli yksi maailman ykköspelaajia. Sittemmin 2000-luvulla Romania notkahti vuosikausiksi jatkuvaksi epäonnistujaksi.

Romania menossa kisoihin


Nyt Romania on karsintalohkossa kakkosena. Saksa on lohkokärjessä mennyt menojaan, ja Romania on pisteen edellä Pohjois-Makedoniaa sekä Armeniaa. Viime kierroksella Romania voitti Armenian kotikentällään 1-0. Sitä ennen se oli hävinnyt Saksalle vieraissa 1-2.

Romanian kärkipelaaja Keseru on pudotettu joukkueesta, ja siitä tuli kotimaassa pienoinen kohu. Mitrita on loukkaantumisen vuoksi sivussa, joten Romanian kärjessä pelannee Readingin Puscas, laidalla voisi olla nuorempi Hagi sekä Parmassa pelaava Man. Ex-Spurs ja ex-Napoli Chiriches pelannee topparina Nedelcearun kanssa.

Islanti tullee peliin aikalailla samalla kokoonpanolla kuin viimeksi Liechtensteinia vastaan. Puolustuksen Saevarsson on jo 36-vuotias, mutta hän lienee avauksessa, kun Sampstedilla on pelikielto päällä.
Burnleyn Gudmundsson on sivussa loukkaantumisen vuoksi. Saattaa olla, että Real Madridin akatemiassa hyvin pärjännyt Eidurin poika Gudjohnsen tulee vaikka avaukseen.
Vetopuolella kertoimet matsiin ovat noin 1.55 – 4.20 – 6.30, ja kyllä ne ovat kohdallaan. Alle 2.5 maalia saa noin 1.90 -kertoimia, ja siitä tulee betsi. Romania on vähämaalinen joukkue. Syksyn viidestä karsintaottelusta sen peleissä on vain kerran tehty kolme maalia, ja neljästi jääty alle. Islanti ei ole tässä matsissa se aktiivinen, joka määrää vauhdin.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @1.92

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.82

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders