Snooker: Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham | Tiukka matsi tulossa?

Julkaistu: 06.11.2018 06:40


Snooker: Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham | Tiukka matsi tulossa?
Snooker | Ronnie O'Sullivan - Stuart Bingham | 15:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso Champion of Champions snooker turnauksen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Champion of Champions tarjoaa alkuviikolle sellaista snookerin tähtiloistoa, että etukäteen mielenkiintoisinta ottelua on vaikea nimetä. Missään nimessä Ronnie O'Sullivanin ja Stuart Binghamin matsi ei kuitenkaan ole kaukana tuosta. "Rocket" on asetettu selväksi suosikiksi, mutta helpolla mies ei nousukuntoisesta "Bingosta" tule selviämään.

O'Sullivan jätti Kiinassa pelatun International Championshipin väliin, mistä on pakko laskea hieman plussaa tätä turnausta ajatellen. Myös pelimuoto suosii Ronnieta, sillä mies on aina ollut parhaimmillaan lyhyissä nopean tempon otteluissa jossa keskittyminen pysyy helpommin kasassa. Viime kaudella Rocket eteni aina tämän turnauksen finaaliin, jossa kuitenkin tuli tappio Shaun Murphylle. Aiemmilta vuosilta taskussa on toki myös kaksi voittopystiä.

Ronnie on syksyn mittaan kilpaillut jälleen virkaveljiään säästeliäämmin. Shanghai Mastersista tuli kuitenkin jo voittokin tälle kaudelle erittäin vahvalla esityksellä. Toisaalta English Openissa O'Sullivan kärsi murskatappion välierissä Mark Davisille. Kaikkien aikojen snookeristi onkin päivästä riippuen hieman ailahteleva tapaus, mutta näin on toki ollut aina. Parhaimmillaan Rocket on edelleen pysäyttämätön.

Stuart Bingham alkaa päästä jälleen tutulle tasolleen. Entinen maailmanmestari kärsi puolenvuoden kilpailukiellon lyötyään raikkaasti vetoa niin omista, kuin kanssakilpailijoidensakin peleistä, mikä on varsin selvästi kiellettyä ammattilaisten keskuudessa. Paluu huipentui lokakuussa English Openissa, jonka Bingo voitti vahvalla esityksellä.

Miehet ovat kohdanneet vuosien saatossa monesti O'Sullivanin ollessa useimmiten niskan päällä. Viimeiseen lähes kolmeen vuoteen mahtuu kuitenkin vain yksi keskinäinen matsi, syyskuussa Ronnie vei vielä virettään hakevaa Binghamia freimein 6-2. Nyt tilanne on kuitenkin kokonaan toinen.

Formaatti suosii O'Sullivania, mutta Binghamilla on yllätyssauma. Mies on noussut jälleen huippukuntoon ja pystyy vähintään venyttämään tätä ottelua pitkään. Paras pelivalinta onkin lähes kaksi kertaa kolmesta osuva yli 5.5 freimiä.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Yli 5.5 framea @1.83

Betsafe - Lue arvostelu

1.83

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.72

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.66

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.66

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.66

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.66

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.66

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.66

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.65

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan