Snooker: Ronnie O'Sullivan - Stuart Carrington

Snooker: Ronnie O'Sullivan - Stuart Carrington
Snooker | Ronnie O'Sullivan - Stuart Carrington
Kohde sulkeutuu: 10.10.2021 22:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin Northern Ireland Open pyörähtää todenteolla käyntiin sunnuntaina. Yksi mielenkiintoisen päivän parhaista paloista on säästetty viimeiseksi, kun kolme edellistä vuotta tämän turnauksen finaalin häviänä osapuolena ollut legenda Ronnie O'Sullivan saa vastaansa Stuart Carringtonin.

Vedonlyöntikertoimissa "The Rocket" O'Sullivan on asetettu jättimäiseksi suosikiksi ja mestari kerää jälleen suuren yleisön pelirahat puolelleen. Ylivoimainen peli-idea löytyy kuitenkin vastapalloon, Carrington on ihan pystyvä peluri ja voittaa tämän erittäin lyhyellä formaatilla paras seitsemästä pelattavan ottelun takuulla useammin kuin kerran neljästä.Mikä on O'Sullivanin vire?


O'Sullivan lähtee tähänkin turnaukseen suurimpien suosikkien joukossa. Etukäteen vain kolme edellistä kertaa O'Sullivanin tämän kisan finaalissa kaatanut Judd Trump on vedonlyöntikertoimissa The Rocketia edellä. Ja mikäs siinä, onhan O'Sullivan edelleen parhaimmillaan lajin aivan ehdotonta eliittiä. Jo viime kaudella oli kuitenkin nähtävissä merkkejä mestarin otteen hienoisesta kirpoamisesta, vaikka tuloksia edelleen tulikin.

Toinen kysymysmerkki joka aina seuraa O'Sullivania, on pieni epävarmuus miehen asenteesta. Nyt alla on vielä pitkä tauko tositoimista, eikä kenelläkään oikein tunnu olevan varmuutta "millä pelinaamalla" O'Sullivan tavallaan uudelleen alkaneeseen kauteen lähtee. Treenaaminen on maistunut viime vuosina vaihtelevasti, joten nähtäväksi jää.

Sinänsä kaavio on O'Sullivanille oikein suotuista. Jos veralla nähdään edes lähelle parastaan yltävä O'Sullivan, finaalipaikka on tänäkin vuonna täysin mahdollinen. Siihen näyttää uskovan vahvasti myös iso yleisö, joten mestarin kertoimet on painettu aivan pelikelvottomiksi.Kuka on Carrington?


Siinä missä O'Sullivanin tuntevat kaikki vähänkään lajia seuraavat, Stuart Carrington on monelle tuntematon tapaus. 31-vuotias englantilainen ei ole isojen turnausten ratkaisuotteluissa juurikaan esiintynyt. Viime kaudella tuli uran paras suoritus, kun Gibraltar Openissa irtosi paikka aina semifinaaleissa asti. Kaksi välieräpaikkaa ja kolme esiintymistä puolivälierissä on miehen saldo tähän asti Main Tourilla.

Carrington oli todella lupaava amatööri, mutta ei kymmenen ammattilaiskautensa aikana ole saanut ihan kaikkea koneesta irti. Maailmanrankingissa mies on tällä hetkellä sijalla 51 ja paras noteeraus on reilut kymmenen pykälää korkeammalla. O'Sullivanin kanssa Carrington on kohdannut kolmesti ja voitot ovat 2-1 O'Sullivanin suuntaan. Kerran Carrington on siis jo pystynyt mestarin yllättämään, joskin tästä on jo lähes kuusi vuotta aikaa.

Carrington pelasi English Openin ja British Openin karsinnat, joten pelituntumaa miehellä syksyltä löytyy ainakin hitusen O'Sullivania enemmän. Nämä pienempien turnausten onnistumiset ovat luonnollisesti myös Carringtonille paljon tärkeämpiä kuin O'Sullivanille, jonka tavoitteena on voittaa vielä kerran jotain suurta.

Jos O'Sullivan tulee parhaalla ilmeellään matsiin, Carringtonilla ei ole mitään jakoa. Kysymysmerkkejä on kuitenkin niin paljon, että näillä kertoimilla altavastaajan puolelta löytyy ehdottomasti ideaa.

Lunasta 100€ riskitön veto!


Oletko uusi pelaaja William Hill sivustolla? Saat nyt uutena pelaajana liittymisbonuksena 100€ riskittömän vedon. Jos ensimmäinen vetosi häviää, panoksesi palautetaan aina 100€ saakka!
William Hill: lunasta 100€ riskitön vetosi >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Stuart Carrington @4.4

Mr Green - Lue arvostelu

4.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.4

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

4.4

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

4.4

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.4

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.4

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

4.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

4.2

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

4.2

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena