CS:GO: ENCE - MOUZ

Roobet Cup 2022 | ENCE - MOUZ | 20:00
Kohde sulkeutuu: 24.06.2022 20:00
Roobet Cup 2022:ssa lohkojen avausottelut on pelattu, joten on toisen ottelukierroksen vuoro. Perjantaina 24. kesäkuuta noin kello 20 C-lohkon ensimmäisten otteluiden voittajat kohtaavat toisensa: ENCE iskee yhteen MOUZin kanssa. Voittaja varmistaa jatkopaikan lohkosta, kun taas häviäjän täytyy vielä yrittää uudestaan. Ottelu pelataan paras kolmesta -periaatteella.ENCE on HLTV-rankingissa kolmantena. Tänä keväänä ja kesänä on joukkueelta nähty hienoja otteita isoissa turnauksissa, joten sijoitus ei ole mikään ihme. Silkkaa tykitystä eivät pelit kuitenkaan ole viime aikoina olleet. Roobet Cupin avausottelu Eternal Firea vastaan oli yllättävän tiukka – lähtökohtiin nähden aivan liian vaikea peli ENCElle. Dust2:ssa ENCE onnistui kaivamaan voiton vasta jatkoajan jälkeen, ja paraatikartta Nukessa kärsittiin yllätystappio. Terroristipuoli oli täysi katastrofi, sillä saaliiksi jäi vain kaksi kierrosvoittoa. Vertigossakin kumpikin joukkue pääsi 10 kierrosvoiton paremmalle puolelle, mutta ENCE onnistui ottamaan voiton. BLAST Premier Spring Final sekin meni yllättävän heikosti, sillä siellä tuli tappio OG:lle ja Vitalitylle. ENCE on tänä keväänä ollut selkeä finaali- ja välieräjoukkue, joten viimeaikaiset esitykset eivät vakuuta. Viime otteluissa pelihuumori ei ole ollut parhaimmillaan, ja välillä on nähty hölmöjäkin yksittäisiä virheitä, joita ei ratkaisevina hetkinä olisi oikein varaa ottaa.

MOUZ puolestaan majailee rankingin 17. sijalla. Joukkue avasi Roobet-urakkansa 2–0-voitolla Imperialista. Hiljattain MOUZ kävi Global Esports Tour Dubaissa nappaamassa kakkossijan: voitto tuli Falconsista ja Movistar Ridersista, mutta NIP oli finaalissa vahvempi lukemin 1–2. IEM Dallasin avauksessa MOUZ kohtasi tämänkertaisen vastustajansa ENCEn, ja tuloksena oli 9–16-tappio Nukessa. Lopullinen sijoitus turnauksessa oli 9–12. Sitä edeltävä iso kansainvälinen turnaus oli ESL Pro League, jossa joukkue saavutti alkulohkon neljännen sijan eli ensimmäisen putoajan paikan. Lohkopeleissä tuli voitto alavireisestä G2:sta, joten iskukykyä kyllä löytyy, jos ennakkoon vahvempi vastustaja ei ole parhaimmillaan.

Mikä on ENCEn kunto?


ENCEn varma banni on Inferno, joten siellä ei juhannusaaton tansseja tanssita. MOUZ puolestaan yleensä bannaa ensimmäisenä joko Dust2:n tai Overpassin. Kummankin joukkueen suosikkivalinta on Nuke, joten se mitä todennäköisimmin päätyy pelattavaksi kartaksi. Mehukas kakkosvaihtoehto voisi kummallakin tiimillä olla Ancient, jossa kumpikin on pelannut kovalla voittoprosentilla. Jos Nuke on jo viety, ENCE todennäköisesti kuitenkin päätyy Mirageen. Kumpikin joukkue voittaa siellä karkeasti puolet pelaamistaan kartoista, mutta erityisesti MOUZ on ollut siellä vaikeuksissa maailman kärkijoukkueita vastaan.

ENCE on yskähtelyistä huolimatta sen verran kovatasoinen joukkue, että se lähtee tähän otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Vaikka viime aikoina meninkinki ei olekaan ollut aivan ihanteellista, ei kyse kuitenkaan ole totaalisesta flopista. Nuke on MOUZinkin suosikki, ja varsinkin kun ENCE on siellä hävinnyt kaksi kertaa viime peleissä, muhii siellä potentiaalinen yllätys. Jos ENCE hölmöilee Nukessa, on pelissä jotakin pahasti vialla. Kysymys kuuluu, pystyykö ENCE kääntämään orastavan laskusuhdanteensa takaisin nousuun. Viime aikojen esitysten jälkeen MOUZin karttavoiton puolesta pelaaminen on houkuttelevaa.

Pelivalintamme:

Yli 2,5 karttaa @2.08

Osuma
Fansbet - Lue arvostelu

2.08

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.05

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.05

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.92

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Aleksi