Veikkausliiga: RoPS - TPS

Julkaistu: 01.08.2020 09:03


Veikkausliiga: RoPS - TPS
Veikkausliiga | RoPS - TPS | 17:00
Eaglebet Eaglebet
Vastakkain Veikkausliigan kaksi huonointa. TPS:n sarake on komea, viisi matsia ja viisi tappiota. RoPS on onnistunut ottamaan kaksi tasuripistettä.
Entinen maajoukkueen liukas kärki Jonathan Johansson on tuotu TPS:n päävalmentajaksi. Tommi Pikkaraisen potkuihin ei tarvittu kuin neljän häviön putki.
Tintti Johansson valmentajaura alkaa heti kohulla. Mies on asunut Skotlannissa, ja nyt hän on tullut Suomeen vasta noin viikko sitten.

Suositusten mukaan Johanssonin pitäisi olla vielä karanteenissa, mutta tänään hän tulee lentokoneella Rovaniemelle. RoPS ei ilmeisesti aio päästää miestä stadionille ollenkaan. Siitä tulee kova sotku.

TPS:n leiristä on ilmoitettu, että koska suositusten mukaan töissä saa käydä, vaikka on tullut riskialueelta, niin Johansson nyt on sitten töissä. TPS:n mukaan Johansson ei käytä sisätiloja stadionilla ja pitää etäisyyttä muihin.

TPS ollut suoraviivainen joukkue


Itse peliin Johansson ei varmasti ole vielä saanut tuotua mitään. Ehkä pieni uuden valmentajan tuoma alkubuusti voisi auttaa turkulaisia.
TPS oli alkukaudella suoraviivainen joukkue. Samalla periaatteella varmaan mennään jatkossakin, ei TPS:llä ole pelaajia yrittää ottaa matseissa pallokontrollia. Varmaan Johansson ajan myötä tuo joukkueeseen muutoksia, mutta eiköhän maalipaikkaa haeta mahdollisimmaan nopeasti ja vähillä syötöillä.

RoPS:n ongelmat ovat vähäisemmän kuin TPS:llä. Se pelaa hyvin viimeistä kolmannesta lukuunottamatta. Maalipaikan hakeminen tuntuu sille olevan vaikeaa, homma menee yksinyrittämiseksi.


Kahdessa viime kotimatsissaan RoPS on ottanut tasapelinsä, ensin Hakaa vastaan ja perään Ilvestä vastaan. TPS on selvästi kuitenkin näitä kahta heikompi ryhmä. RoPS:n kotivoitosta saa yli 2.50 -kertoimia, ja kyllähän se pitää ottaa. Tuskin Tintti Johanssonista on TPS:lle vielä pelastajaksi, jos mies joutuu huutelemaan ohjeensa stadionin aidan takaa.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

RoPS @2.55

Bethard - Lue arvostelu

2.55

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.55

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.55

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.5

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan