Jupiler League: Royal Antwerp - St. Truiden

Jupiler League | Royal Antwerp - St. Truiden | 19.45 | 25.1.2021
Kohde sulkeutuu: 25.01.2022 19:45
Jupiler Leaguen kärkikahinoissa mukana oleva Royal Antwerp saa vieraakseen sarjan keskikastissa majailevan St. Truidenin. Royal Antwerp on ollut loistavassa vireessä ja saapuukin otteluun selvänä suosikkina, jonka myös me allekirjoitamme ja lähdemmekin hakemaan matsista rahastusta kotijoukkueen kautta!Isännät loistovireessä!


Royal Antwerp saapuu matsiin Belgian pääsarjan kolmannelta sijalta, piste-eroa piikkipaikalla olevaan Royale Union SG:hen on kymmenen pistettä, tosin Antwerp on pelannut yhden ottelun sarjakärkeä vähemmän. Kotijoukkueen formi matsiin tultaessa on hyvä, Royal Antwerp on viidestä viimeisimmästä sarjaottelustaan voittanut kolme ja jäänyt pisteittä vain kertaalleen.

Viimeisimmässä sarjamatsissaan Royal Antwerp kaatoi vieraskentällä Oostenden numeroin 1-2. Oostende siirtyi toisen jakson ensiminuuteilla johtoon, mutta Royal Antwerp käänsi ottelun nimiinsä hyökkääjiensä Michael Freyn ja Michel-Ange Balikwishan maaleilla ja nappasi itselleen näin jälleen uudet kolme pistettä.Isännillä ei suurempia kokoonpanohuolia!


Royal Antwerpin ihannekokoonpanosta puuttuu varmuudella kaksi peluria. Isänniltä sivussa matsista ovat pitkäaikaispotilas Buta, sekä Afrikan Mestaruusturnausessa Senegalia edustava puolustaja Abdoulaye Seck. Näistä kahdesta pelurista Seckin puuttuminen on selvästi merkittävämpi, sillä Buta on ollut sivussa jo kauan ja on esiintynyt kuluvalla kaudella vain 11 ottelussa.

St. Truiden tukevasti keskikastissa!


Vierailija St. Truidenin sarjasijoitus otteluun tultaessa on 11, piste-eroa putoamisviivaan joukkueella on kahdeksan pistettä, joten niiltä osin joukkue voi hengähtää. St. Truidenin formi on kohtalainen, viidestä viimeisimmästä ottelustaan saldona on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Vieraiden vieraspelaaminen on alkanut sakkaamaan, sillä joukkue on hävinnyt peräti neljä viimeisintä vierasmatsiaan, tähän putkeen on tultava katkos mikäli joukkuetta kiinnostaa vielä sarjasijoitustaan merkittävästi kohentaa.

Viimeisimmällä sarjakierroksella St. Truiden kaatoi kotikentällään putoamisviivan alapuolella majailevan Seraingin numeron 3-1. St. Truidenin maaleista matsissa vastasivat japanilaishyökkääjät Daichi Hayashi ja Taichi Hara, sekä keskikenttämies Christian Bruls.Vieraat matsiin siipirikkoisena!


St. Truidenin kokoonpanosta on varmuudella sivussa seitsemän peluria, joista kolme on ykköskokoonpanolle merkittäviä poissaoloja. Tärkeimmät poissaolijat matsista ovat keskikenttämies Mory Konate, sekä hyökkääjät Steve De Ridder ja Nelson Balongo. Konate on edustamassa Guineaa Afrikan Mestaruusturnauksessa ja hyökkääjäpari on sivussa sairastelun vuoksi.


Me siis luotamme matsissa kotijoukkueeseen, eikä suotta, onhan joukkueen meno ollut vakuuttavaa. Royal Antwerp tarvitsee pisteitä mikäli joukkue haaveilee vielä mestaruudesta taistelevansa, emmekä usko että joukkue kompastuu siipirikkoiseen vierailijaansa. Royal Antwerp on sarjan toiseksi paras kotijoukkue ja tähän kun lisätään St. Truidenin vaikeudet vieraskentällä, niin isäntien voitosta tarjoiltava 1.7:n pintaan oleva kerroin kelpaa peleille mainiosti!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Royal Antwerp @1.72

Huti
Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.71

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.7

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.7

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys