EHT: Ruotsi - Venäjä | Karhu heräilee?

Julkaistu: 08.02.2019 14:24


EHT: Ruotsi - Venäjä | Karhu heräilee?
EHT | Ruotsi - Venäjä | 16:30
Ruotsi ja Venäjä kohtaavat lauantain jälkimmäisessä Ruotsin EHT-turnauksen ottelussa. Isännille turnauksen alku oli vaikea, sillä Tshekki marssi Tre Kronorin ylitse 5-2. Nyt vastus kovenee entisestään, eikä Rikard Grönborgin miehistölle voi tästäkään ottelusta liikoja ennustaa. Markkinoilla Ruotsi on jostain syystä kuitenkin saatu lähes tasapäiseksi haastajaksi, joten peleihin nostetaan maistuvia vierasvoittoja.

Kotiturnaus ei alkanut Tre Kronorille häävisti. Joukkue meni alussa johtoon ja kaikki vaikutti hyvältä, mutta viimeiset 50 minuuttia olivat tervanjuontia. Epätyypilliseen tapaan Ruotsi oli erittäin epävarma kiekon kanssa ja henkilökohtaiset virheet seurasivat toisiaan. Verrattuna esimerkiksi edellisiin EHT-turnauksiin, Tre Kronor oli varsin vaatimattomalla tasolla. Tokihan kokenut joukkue tästä parantaa, mutta samalla myös vastus kovenee turnauksen edetessä.

Venäjä on liikkeellä nuorella ryhmällä. Joukkue avasi turnauksen kotiottelulla Jaroslavlissa Suomea vastaan. Lopulta rankkareille venynyt ottelu oli pelillisesti vahvasti Venäjän hallinnassa ja Suomi oli monin paikoin aseeton Venäjän aktiivisen karvauksen kanssa. Myös nuori Venäjän ryhmä parantaa varmasti turnauksen edetessä ja kyllähän se edelleen materiaaliltaan on selvästi turnauksen ykkönen.

Markkinat näkevät ottelun erittäin tasaisena tai korkeintaan aivan hitusen Venäjän suuntaan kallellaan. Kyllä näillä kertoimilla katseet kääntyvät väkisinkin laadukkaampaan vierasjoukkueen suuntaan. Avausottelut vahvistivat sitä kuvaa, että Venäjä on kakkosmiehistölläänkin melko selvästi turnauksen paras joukkue ja ansaitsee suosikin viitan myös Tukholmassa.

Vedonlyöjä voitti 100 000€ - Kerroinvertailulla olisi voittanut tuplaten!


Vain 1.50 euron kuponki toi nettipelaajalle yli 100 000 euron jättipotin. Potti olisi voinut kuitenkin olla vieläkin isompi kerroinvertailun avulla. Yksinkertaisesti vedonlyöntisivustoja vertailemalla tämäkin voitto olisi ollut kaksinkertainen.

Pelivalintamme:

Venäjä @2.50

LeoVegas - Lue arvostelu

2.50

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.35

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.30

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.30

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan