Mestarien Liiga: S.Tiraspol - Maribor

Mestarien Liiga | S.Tiraspol - Maribor | 20.00 | 26.7.2022
Kohde sulkeutuu: 26.07.2022 20:00
Sheriff Tiraspol saa vieraakseen Mariborin Mestarien Liigan karsintojen toisessa osassa, ensimmäinen osa päättyi maalittomaan tasatulokseen. Kummankin joukkueen europeleissä ovat maalit olleet kortilla, emmekä näe mitään syytä sille miksi tämä trendi saisi päätöksensä tässä matsissa!Kotijoukkue suosikkina otteluun!


Sheriff Tiraspolilla on otteluun tultaessa etu, joukkue haki avausosasta vieraskentällä hyvän tuloksen maalittomalla tasapelillä ja näin joukkueella ovat pullat hyvin uunissa toiseen osaan lähdettäessä. S.Tiraspolin kolme viimeisintä kilpailullista ottelua ovat kaikki Mestarien Liigan karsintamatseja, näissä kolmessa kamppailussa on yhteensä nähty vain yksi maali, joten myös tässä ottelussa on maaliodottama todella pieni.

Myös edellinen karsintakierros ratkesi Tiraspolin eduksi jälkimmäisen osan kotimatsissa, johon tultiin 0-0 tuloksesta. Sheriff Tiraspol kaatoi kotonaan Zrinjskin numeroin 1-0, ratkaisumaalista vastasi Zrinjskin oma pelaaja, joten eurokentillä ei vielä Tiraspolin oma pelaaja ole maalipuiden väliin osunut.Mariborin kenraali voitollinen!


Slovenialainen Maribor lunasti paikkansa toisella karsintakierroksella tiputtamalla avauskierroksella valko-venäläisen Soligorskin yhteismaalein 2-0. Myöskään Mariborin euromatseissa ei ole maaleilla juhlittu, sillä joukkueen kolmessa Mestarien Liigan karsintamatsissa on tehty vain kaksi maalia. Joten tässä otteluparissa on vastassa kaksi puolustukseen nojaavaa joukkuetta.

Mariborin kenraali tähän ratkaisevaan karsintamatsiin oli voitollinen. Joukkue kohtasi kotimaansa pääsarjassa Gorican ja nappasikin ottelusta voiton maalijuhlien jälkeen numeroin 3-2. Joukkueen tehomiehenä ottelussa hääri kolmesta maalista kaksi alustanut kokenut keskikenttämies Rok Kronaveter.
Ottelun maaliodottama pieni!


Emme odota ottelusta todellakaan mitään maalijuhlia, kumpikin joukkue on eurokentillä nojannut vahvaan puolustuspelaamiseen ja se on myös toiminut mallikkaasti. Joukkueiden avausosa päättyi lukemiin 0-0 ja vaikea on uskoa että tässä ottelussa maaliverkkoja myöskään urakalla testailtaisiin. Me kokeilemmekin lapullemme rohkeasti alle 1.5 maalin ottelua. Joukkueiden yhteensä viidessä pelaamassa eurokarsintamatsissa on tämän rajan yli paukuteltu vain kertaalleen, joten näihin faktoihin nojaten alle 1.5 maalin ottelusta tarjoiltava yli 2.5:n kerroin kelpaa meidän lapulle loistavasti!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ottelussa alle 1.5 maalia @2.75

Osuma
Betfair - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.65

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys