NBA: Sacramento Kings - Boston Celtics

Julkaistu: 17.11.2019 17:59


NBA: Sacramento Kings - Boston Celtics
NBA | Sacramento Kings - Boston Celtics | 22:30
Betsson Betsson
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2019-2020 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Boston Celtics matkaa NBA:ssa vieraskiertueella lännessä ja kohtaa nyt toisessa kiertueen ottelussa Sacramenton. Celtics kävi ottamassa tiukan voiton Golden Statesta ja lähtee nyt yhden lepopäivän turvin Sacramentoon. Boston on koko liigan kärjessä voitettuaan 10 ottelua 11:sta pelaamastaan. Gordon Hayward on vieläkin poissa, sekä myös vaihtocenteri Robert Williams todennäköisesti tästä ottelusta.

Celtics on tilastoissa kärkipäätä. Hyökkäyspäässä Celtics on tehokkain joukkue kaikista koko NBA:ssa ja myös puolustustehokkuudessa pääsee kymmenen parhaan joukkoon sijalle 9. Tämäniltainen kotijoukkue Sacramento on kärsinyt hieman heikosta puolustuksesta ollen 9. huonoin puolustustehokkuudessa. Hyökkäyksessäkin Sacramento on 17. tehokkain joukkue ja pelaa vielä hitaalla temmolla, joten pistemäärät jäävät melko alhaisiksi. Sacramento tekeekin keskimäärin viidenneksi vähiten koreja kaikista joukkueista. He eivät myöskään ole kummoinen joukkue levypalloissa ja näihin kohtiin Celtics pystyy tänään iskemään.

Celticsin hyökkäystehokkuus liikaa Sacramentolle


Sacramento heittää suhteellisen paljon kolmen pisteen heittoja, kun taas Celtics on yksi parhaista joukkueista puolustamaan kaarta. Boston on jättänyt tähän mennessä vastustajat kuudenneksi parhaitan huonolle osumaprosentille kolmen pisteen kaaren takaa. Sacramento on taas sallinut vastustajille yleisen heittoprosentin 48,4% joka on NBA:n neljänneksi korkein. Celticsin hyvä hyökkäys yhdistettynä tähän tulee olemaan myrkkyä Sacramentolle.

Sacramentolta on vielä poissa tärkeitä pelaajia kuten De'Aron Fox ja Trevor Ariza. Idästä länteen matkustaminen ei ole ikinä helppo homma ja Sacramentokin on pystynyt voittamaan otteluita tällä kaudella, mutta Celticsin pelivoima on vain liikaa tässä ottelussa. Kotietu on selkeä Sacramentolle, mutta silti arviomme mukaan saamme etua Celticsille kertoimissa markkinaan verrattuna.

Uusi 200€ bonus Speedybetille


Speedybet sivusto on uudistunut ja tarjoaa nyt jopa 200€ talletusbonuksen uusille pelaajille. Sivusto toimii ilman rekisteröintiä, joten pääset suoraan pelaamaan ilman erillistä tilinavausta. Tee 20€ minimitalletus ja lunasta bonuksesi jopa 200€ asti. Lue lisää arvostelusta (Speedybet arvostelu) tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Speedybet: lunasta uusi 200€ bonus vedonlyöntiin

Pelivalintamme:

Boston Celtics -3 @1.93

Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.92

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.92

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.92

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - vahvaa vedonlyöntiosaamista!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.9

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan