NBA Summer League: Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers

Julkaistu: 12.07.2019 12:12


NBA Summer League: Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers
NBA Summer League | Sacramento Kings - Cleveland Cavaliers | 03:30
Cleveland Cavaliers on ollut kesäliigassa yksi lempijoukkueitamme vedonlyönnissä, sillä olemme lyöneet ja vihjanneet jo useamman ottelun heitä vastaan osuen jokaisen. Cleveland on hävinnyt Las Vegasissa kolme ottelua neljästäja pelaa nyt viidennen ottelunsa kovaa Sacramentoa vastaan. Markkina on alkanut reagoimaan ja asettamaan todennäköisyyksiä realistisemmin ja suosikkien tasoitukset ovatkin nousseet selvästi.

Cleveland on saanut yhden lepopäivän alle kun taas Sacramento pelasi eilen tiukan ottelun Clippersiä vastaan. Sacramento on voittanut puolet peleistään ja tappiotkin ovat olleet erityisen tiukkoja, vain 2 ja 3 pisteellä. Sacramenton joukkue on ollut hyvin tasainen, kun kuusi eri pelaajaa on tilastoinut keskimäärin yli 10 pistettä per ottelu. Joukkue ei ole ollut yhden tai kahden miehen varassa, kuten kesäliigassa monia joukkue on.

Clevelandilla vain kaksi pelaajaa on tehnyt enemmän kuin 10p per ottelu ja joukkue onkin pitkälti ollut Naz Mitrou-Longin ja Dylan Windlerin harteilla. Heiltä ei löydy korinaluspreesenssiä kuten Sacramentolta esimerkiksi. Gabriel Wenyen, joka on napsinut lähes 7 levypalloa ja ottanut 2 blokkia per peli. Cavaliersiltä on puuttunut kesäliigasta heidän nuoria parhaita pelaajiaan, joita he ovat kaivanneet toden teolla. Sacramento on ollut parempi monella eri osa-alueella emmekä usko, että Sacramento pystyisi häviämään Clevelandin tasoiselle joukkueelle.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Sacramento Kings -6,5 @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan