NBA: Sacramento Kings - Los Angeles Clippers

Julkaistu: 29.11.2018 20:18


NBA: Sacramento Kings - Los Angeles Clippers
NBA | Sacramento Kings - Los Angeles Clippers | 05:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Los Angeles Clippers on haasteen edessä, sillä he pelasivat juuri eilen illalla ja matkustavat nyt Sacramentoon pelaamaan heti toisena iltana peräkkäin. Ennen eilistä ottelua he kuitenkin saivat pari täyttä lepopäivää alle, joten joukkueen pitäisi olla kuitenkin suhteellisen tuoreena. Eilen Clippers nuiji kotonaan Phoenixin selvin lukemin 115-99. Back to back peli on heilauttanut markkinaa odotetusti, mutta Clippersin kerroin on meidän mielestämme silti houkutteleva.

Clippers onnistui erityisen hyvin eilen kolmen pisteen heitoissaan, kun yli 50% pitkistä heitoista osui. He pääsivät myös vapaaheittoviivalle hyvin ja pääsivät heittämään jopa 32 vaparia. Boban Marjanovic oli aloittavassa kokoonpanossa Marcin Gortatin tilalla. Friikkimäinen Marjanovic keräsi jopa 8 hyökkäyspään levypalloa ja oli suuri syy Clippersin onnistuneelle voitolle. Myös Gallinari ja Lou Williams onnistuivat omassa pelissään hyvin, mutta esimerkiksi Avery Bradley heitti kaikki seitsemän heittoansa ohitse. Bradleyltä voimme odottaa tässä ottelussa parannusta. Marcin Gortatin tilanteesta ei ole tietoa, mutta hänen poissaolonsa merkitsisi toista isompaa iltaa Marjanovicille sekä Montrez Harrelille.

Sacramento Kings on valunut sijalle 11. läntisessä konferenssisa oltuaan hetken jo kahdeksan parhaan joukossa. Pari viimeistä ottelua on ollut tappioita, vaikkakin hyviä joukkueita vastaan. Tasoero kuitenkin Clippersiin on selkeä, mutta kotietu ja rasitusetu kääntävät vaakakuppia Sacramenton suuntaan. Arviomme mukaan kuitenkin Clippersin tulisi olla n. pisteen verran suurempi suosikki näissäkin olosuhteissa ja uskallamme lyödä vahvasti alkukauden pelannutta Clippersiä.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Los Angeles Clippers -2 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.91

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan