Harjoitusottelu: Saipa - Severstal Tsherepovets

Julkaistu: 10.08.2018 13:02


Harjoitusottelu: Saipa -  Severstal Tsherepovets
Harjoitusottelu | Saipa - Severstal Tsherepovets | 16:00
Royal Panda Royal Panda
Jääkiekkokausi on ovella ja joukkueet valmistautuvat kauteen täydellä höyryllä. Tänään Liiga-joukkueet pelaavat harjoitusotteluita ja Lappeenrannassa käydään mielenkiintoinen kamppailu, kun KHL-joukkue Severstal Tsherepovets saapuu maistamaan vetyä ja atomia.

Saipa sijoittui Liigassa viime kaudella runkosarjassa seitsemänneksi ja pelasi itsensä säälipleijareista jatkoon. TPS kuitenkin pudotti joukkueen otteluin 4-2 puolivälierissä. Tälle kaudelle Saipa näyttää vahvistuneen ja playoff-paikkaa voi lappeenrantalaisjoukkueen fanit odottaa.

Tänään Saipa pelaa ensimmäisen harjoituspelinsä. Kokoonpanossa ei vielä ole mukana aivan kaikki kärkinimet ja muunmuassa joukkueen ykkösmaalivahti Frans Tuohimaa ei ole tolppien välissä. Maalilla aloittaa nuori Karolus Kaarlehto ja luukulla Niclas Westerholm.

Venäläisjoukkue Severstal on saanut kaksi harjoituspeliä alle ja tuntumaa on jo kertynyt hieman. Joukkue hävisi ensimmäisen Traktor Tseljabinskille 3-0, mutta voitti jatkoajalla toisessa ottelussa Sibir Novosibirskin. Severstal on kertaalleen aikaisemminkin käynyt Suomessa pelaamassa harjoitusotteluita ja kohtasi nimenomaan Saipan vuonna 2015. Tuolloin yllätykseksi Saipa oli parempi 7-5.

Severstal tulee hallitsemaan tätä peliä ja ottanee voiton. Saipa tuskin jää maaleitta ja peli on hyvin todennäköisesti vapaata ja ilman turhaa hampaiden kiristystä. Yli 5,5 maalin vedolle saa yllättävänkin hyvän kertoimen, jonka otamme mukaan peleihin.

Voita matka Los Angelesiin - Tapaa Zlatan!


Osallistu www.bethard.com arvontaan ja voit voittaa matkan kahdelle Los Angelesiin syyskuussa. Voittajalle luvassa lennot,hotellit, VIP-liput LA Galaxyn otteluun ja tapaaminen itse Zlatan Ibrahimovicin kanssa!

Lue kampanjasta tarkemmin täältä: Voita matka Losiin & tapaa Zlatan >>
Bethard: Osallistu arvontaan heti tästä >>

Pelivalintamme:

Yli 5,5 maalia @1.94

Nordicbet - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.94

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.94

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus vasta avatulla sivustollaLue arvosteluSiirry pelaamaan