F-Liiga Naiset: SaiPa N - O2-Jyväskylä N

F-Liiga Naiset: SaiPa N - O2-Jyväskylä N
F-Liiga Naiset | SaiPa N - O2-Jyväskylä N | 15:00 | 2.10.2021
Kohde sulkeutuu: 02.10.2021 15:00
Lauantaina naisten F-liigan B-lohkossa kohtaavat SaiPa ja O2-Jyväskylä. SaiPa on aloittanut kautensa erittäin vakuuttavasti ja voittanut jokaisen ottelunsa. O2:lla ei pitäisi olla sen suuremmin saumoja SaiPan voittoon. SaiPan voittokertoimet ovat yllättävänkin hyvät siihen nähden minkälainen tasoero joukkueilla on.Suosikki-SaiPa ei jätä mitään arvailujen varaan


SaiPa on rankattu F-liigan naisten B-lohkon parhaimmaksi joukkueeksi, ehkä jopa ylivoimaisesti. Jo viime kaudella SaiPa voitti B-lohkon, kun 18 ottelua tuottivat yhteensä 44 pistettä maalierolla 128-44. SaiPa karsi kauden päätteeksi A-lohkoon, mutta hävisi ottelusarjan niukasti EräViikingeille 3-2.

Tällä kaudella SaiPa on pelannut kolme ottelua ja voittanut kaikki murskaavasti. Pirkkalan Pirkat kaatui 8-2, Blue Fox 10-3 ja Steelers 11-1. Maaliero on mykistävä 29-6.

SaiPan tehokkain pelaaja, jo viime kaudella sensaation maineeseen noussut Miisa Turunen on jälleen tehnyt kentällä sen mitä haluaa. Kolmeen peliin tehopisteet 13+2. Hän ratkoo pelejä vaikka yksin.


Miisa Turunen -show Steelersiä vastaan.


O2-Jyväskylä pelannut ailahtelevasti, mutta tiukkoja otteluita


O2-Jyväskylä avasi kautensa kotonaan Welhoja vastaan. Ottelun alku oli O2:lle painajaismainen - he olivat avauserässä jo 1-4 tappiolla, kun Welhojen Kiia Kokko (2+2) pisti tuulemaan kolmen tehopisteen voimin. O2 sai hieman koneitaan käyntiin ja kavensi pelin jo maalin päähän, mutta Welhot lisäsivät johdon takaisin kolmeen maaliin kolmannen erän alkajaisiksi. O2 kuitenkin rynnisti kovaa päälle ja kiri 8-7 voittoon. Laukaukset ottelussa menivät O2:n nimiin 31-23. Welhot sortuivat ottamaan ottelussa kolme jäähyä.

Toisessa ottelussa O2-Jkl kohtasi kotonaan Pirkkalan Pirkat torstaina. O2 oli ottelussa jo 2-5 tappiolla viimeisessä erässä, mutta painoi hanakasti kohti vastustajan maalia ja pusersi pelin tasoihin. Epäonninen pomppu kuitenkin vei pallon viimeisellä peliminuutilla omaan maaliin ja Pirkat voittivat ottelun.

Lauantaina O2 kävi Sipoossa pelaamassa ÅIFin vieraana. Tiukassa ja vähämaalisessa ottelussa O2 poistui kaukalosta kuitenkin suurempi pistesaalis mukanaan jatkoajan jälkeen. Katariina Louna (2+0) oli O2:n sankari iskien voittomaalin ajassa 62:13. Laukaukset menivät kotijoukkueen nimiin 25-19, joten siinä mielessä O2 oli alakynnessä.

Helsinki Unitedia mukaan O2 roikkui pelissä pidemmän aikaa. Helsinki meni ottelussa kaksi kertaa johtoon, mutta O2 rynni tasoihin. Kolmanteen erään lähdettiin tasatilanteessa 2-2, mutta Helsinki teki erän ensimmäisen seitsemän minuutin aikana kolme maalia jotka riittivät lopulta selvähköön 5-3 voittoon.

O2-Jyväskylä on tällä hetkellä sarjataulukon sijalla 5 maalierolla 19-20.

SaiPa jyrää voittoon


Tätä otteluparia ei tarvitse paljon puntaroida. Tasoero joukkueiden välillä on valtava, ja tätä menoa SaiPa voittaa ottelun kerran kerrasta.

Edelliset ottelut SaiPan ja O2-Jyväskylän välillä viime kaudella päättyivät SaiPan 10-0 sekä 6-3 voittoihin. Lauantaina luvassa on todennäköisesti taas useamman maalin murskajaiset.

Bookkerit tarjoilevat SaiPan voitosta ihmeen hyviä kertoimia. Totuudessa SaiPan kuuluisi saada maksimissaan 1,05-luokan kertoimia, joten tästä pienestäkin kertoimesta löytyy hyvä odotusarvo.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

1X2: SaiPa N @1.26

NordicBet - Lue arvostelu

1.26

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 150€ bonus sekä lunasta 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.25

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.25

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.25

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan