MM-kisat: Saksa - Iso-Britannia

Julkaistu: 08.05.2019 20:38


MM-kisat: Saksa - Iso-Britannia
MM-kisat | Saksa - Iso-Britannia | 17.15
Unibet Unibet
Viime vuoden olympiahopeamitalistin Saksan taival MM-kisoissa alkaa helpoimmalla mahdollisella tavalla, kun vastaan asettuu turnauksen isoimmaksi heittopussiksi povattu Iso-Britannia. Brittien nousu A-sarjaan oli yllätys, sillä maajoukkueen edellinen esiintyminen korkeimmalla tasolla oli vuonna 1994.

Saksan joukkueessa ei montaa nimimiestä ole, mutta silti NHL-tasonkin edustusta kokoonpanosta löytyy. Joukkueen suurin tähti on Edmonton Oilersin Leon Draisaitl, joka iski tällä kaudella NHL:ssä 105 tehopistettä. Muutama muukin pelaaja Pohjois-Amerikasta on mukana, muuten kokoonpano koostuu lähinnä DEL-liigan pelaajista.

Saksan MM-kisoihin valmistavat ottelut olivat kaksijakoiset: seitsemästä ottelusta se otti vain kolme voittoa mutta voitti toisaalta Slovakian kaksi kertaa ja hävisi kahdesti Tshekille vain maalilla. Edellinen ottelu USA:ta vastaan oli tasoissa vielä kahden erän jälkeen, mutta lopulta jenkit veivät voiton lukemin 5–2.

Ison-Britannian lähtökohdat turnaukseen ovat selvät: mikä tahansa muu paitsi tippuminen takaisin B-sarjaan olisi suuri yllätys. Joukkueesta ei löydy yhtäkään suurelle yleisölle tuttua nimeä ja ainoastaan neljä pelaajista pelaa jossain muualla kuin Britannian EIHL-liigassa. Mielenkiintoisin nimi kokoonpanossa lienee Kanadan junioriliiga OHL:ssä pelaava Liam Kirk, joka on Arizona Coyotesin viime vuoden seitsemännen kierroksen varaus.

Brittien harjoituspeleistä ei kauheasti pysty vetämään johtopäätöksiä. Se hävisi muun muassa Italialle 5–2 ja viimeisimmässä ottelussaan Slovakialle 6–1, mutta voitti Unkarin 3–1. Joka tapauksessa joukkue on ennakkoon selkeästi heikoin koko turnauksessa, ja tulokset lienevät samaa luokkaa kuin Etelä-Korealla viime vuonna. Silloin korealaiset olivat lohkojumboja nollalla pisteellä ja maalierolla 4–48.

Saksa on ottelussa ylivoimainen ennakkosuosikki, sillä sen voittokertoimet on asetettu noin 1.05:een. 1X2-kohteista ei luonnollisesti noilla kertoimilla löydy pelattavaa, vaan pelivalintamme on Saksan voitto 3,5 maalin tasoituksella. Saksalla on selkeästi laadukkaampi joukkue, ja briteillä on vaikeuksia pelkästään Leon Draisaitlin kurissa pitämisessä.

Pelivalintamme:

Saksa -3,5 @1.72

Olybet - Lue arvostelu

1.72

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.71

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.69

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.69

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.69

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.69

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.68

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

1.68

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.68

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

1.67

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan