KHL: Salavat Ufa - Avangard Omsk

Julkaistu: 09.03.2018 20:03


KHL: Salavat Ufa - Avangard Omsk
KHL | Salavat Ufa - Avangard Omsk | 13:30
LeoVegas LeoVegas
Salavat Ufa ja Avangard Omsk jatkavat neljännesvälieriä huomenna lauantaina aamupäivän ottelulla kello 13.30. Pari siirtyy jälleen Ufaan ja voitot ovat tasan 2-2. Ufa sai kaivettua tärkeän voiton Omskin vieraana torstaina. Parin neljä ensimmäistä ottelua on päättynyt vähintään kahden maalin erolla ja maaleja on nähty kohtuullisen paljon.

Lauantain otteluun näkisin Ufalla olevan pieni etulyöntiasema, kun se sai ryöstettyä voiton vieraissa. Westerlundin suojatit menevät tästä parista myös jatkoon, tällaisena sivuhuomiona vain. Salavat pelasi hyvän runkosarjan ollen itäisen konferenssin toinen, kun taas Omsk selvitti tiensä pudotuspeleihin ihan kalkkiviivoilla.

Omsk on pelannut lähihistoriassa hyvin Salavatin vieraana ja joukkue pystyy jäädyttämään Ufan kovan ykkösketjun pelaamisen hyvällä puolustamisella. Huomenna nähdään tämän otteluparin ensimmäinen jatkoaika, vaikka Ufalla on varmasti hyvä draivi päällä.
Katso myös: 20€ ilmaisveto ilman kierrätystä
Testaa Royal Pandan 20€ ilmaisveto! Avaa uusi pelitili, tee ensimmäinen talletus ja lyö mikä tahansa 20€ arvoinen single-veto. Saat vedon ratkettua heti 20€ arvoisen ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia. Voit siis kotiuttaa kaikki voittosi heti. Lunasta 20€ ilmaisveto tästä tai lue asiasta lisää Royal Pandan arvostelusta.

Pelivalintamme:

1X2 - tasapeli @4.25

Nordicbet - Lue arvostelu

4.25

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

4.20

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

4.20

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

4.20

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

4.18

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan