KHL: Salavat Ufa - SKA Pietari

KHL: Salavat Ufa - SKA Pietari
KHL | Salavat Ufa - SKA Pietari | 14:30 | 10.10.2021
Kohde sulkeutuu: 10.10.2021 14:30
Salavat Ufan ja SKA Pietarin keskinäisissä peleissä on yleensä mätkitty tasaiseen tahtiin maaleja. Miksei tälläkin kertaa? SKA pelasi jopa ohipelin viimeksi ollakseen valmist tätä peliä varten!
KHL:ssä kohtaavat toisensa idän kolmonen Salavat Ufa ja lännen kolmonen SKA Pietari Ufa Arenassa sunnuntaina kello 14:30.

Salavat Ufa kaatoi lännen kärjessä olleen Jokerit niukasti


Tomi Lämsän luotsaama Salavat Ufa kaatoi lännen kärkijoukkueen Jokerit (3-2ja) Ufa Arenassa ottaen toisen peräkkäisen voittonsa. Lämsän suojateille voitto oli jo viides seitsemässä edellisessä pelissä.

Salavat Ufa johti peliä avauserän jälkeen kahdella maalilla Yevgeni Lisovetsin (11. 1+1=2) ja Nikolai Kuleminin (15. 8+2=10) osumien turvin. Jokerit pääsi peliin takaisin kiinni Alex Grantin (8. 1+1=2) kavennettua kauden ensimmäisellä maalillaan toisessa erässä.

Kolmas erä oli täysin vieraiden näytöstä, mutta Philip Holmin (16. 3+5=8) ylivoimalla erän puolivälissä tekemän tasoitusosuman lisäksi narrit eivät onnistuneet lisäosumia enää tekemään. Sitävastoin Salavat Ufa ei aikaillut, kun tilaisuus tuli jatkoajan avausminuutilla. Ex-jokeri Sakari Manninen (15. 8+6=14) iski isäntien voittomaalin pelipäivänä isäksi tulleen Teemu Hartikaisen (14. 5+3=8) syötöstä ja Lämsän suojatit ottivat tärkeän voiton lopulta itselleen. Erinomaisesti isäntien maalissa torjunut Juha Metsola torjui 31/33 lättyä.

Koko KHL:n pistepörssissä 15.ntenä oleva Manninen jatkaa ufalaisten sisäisen tehopörssin kärjessä ennen Markus Granlundia (14. 2+12=14) ja Sergei Shmelyovia (15. 5+7=12).

Salavat Ufa kohtaa vielä kolmannessa peräkkäisessä kotipelissään SKA:n jälkeen Bars Kazanin tiistaina ja matkustaa sitten neljän ottelun vieraskiertueelle, missä kohtaa seitsemän päivän aikana Avtomobilistin, Metallurgin, Traktorin ja TsSKAn.
SKA Pietarilla ohipeli takanaan tärkeiden kärkipelien alla


Valeri Braginin luotsaama SKA Pietari tipahti lännessä kolmannelta sijalta neljänneksi hävittyään idän viimeisistä pudotuspelipaikoista taistelevalle Barys Nur-Sultanille (0-3) perjantaina. SKA:lle tuo peli oli lähinnä ohipeli, sillä se kohtaa viiden päivän aikana seuraavaksi kolme KHL:n kärkijoukkuetta eli Salavat Ufan lisäksi lännen ykkösen Dynamo Moskovan kotonaan ja lännen kakkosen Jokerit Helsingissä. Vasta sen jälkeen SKA voi ottaa kaikessa rauhassa revanssin Barysista kotonaan Jääpalatsissa kaikessa rauhassa.

SKA Pietari on ahminut 15 ottelusta 21 pistettä yhteismaalein 45-32. Se on voittanut viisi seitsemästä kotipelistään ja vastaavasti vieraissa se on napannut kahdeksasta pelistä viisi päänahkaa ja hävinnyt reissunpäällä kolme peliä.

SKA:n tehopörssin kärkikolmikosta löytyvät Anton Burdasov (15. 8+6=14), Andrei Kuzmenko (14. 2+12=14) ja Kirill Marchenko (15. 8+3=11).Tasainen kaksikko latoo tasaisesti maaleja


Salavat Ufa ei ole kärsinyt SKA Pietarille ainoatakaan tappiota varsinaisella peliajalla viidessä edellisessä kohtaamisessa, joista Lämsän suojatit ovat voittaneet kaksi viimeisintä ottelua varsinaisella peliajalla. Noista viidestä pelistä ufalaiset ovat vieneet kolme ottelua jatkot mukaanlukien.

Kaikki kohtaamiset SKA:ta vastaan ovat kuitenkin olleet lähes poikkeuksetta tasaisia ja molemmat ovat onnistuneet voittopuolisesti maalinteossa. Kuudesti seitsemässä pelissä molemmat ovat maalanneet vähintään kaksi osumaa varsinaisella peliajalla.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia (60 min) @1.8

Unibet - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.8

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.8

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Casumo - Lue arvostelu

1.78

Casumo - Lunasta 100€ tervetulobonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä