Serie A: Salernitana - Juventus

Serie A | Salernitana - Juventus | 21:45
Kohde sulkeutuu: 30.11.2021 21:45
Toukokuussa 1999 Salernitana kaatoi kotikentällään Juventuksen. Toistuuko historia? Me ainakin uskomme että Salernitana laittaa pakkovoiton edessä olevan Juventuksen ahtaalle eikä päästä Vanhaa Rouvaa juhlimaan ottelun ensimmäisellä puoliajalla.Vaisu, vaisumpi, Juventus


Kumpi Serie A joukkueista Salernitana vai Juventus on hävinnyt kaksi edellistä kilpailullista otteluaan yhteismaalein 0-5 ja on tehnyt edellisen pelitilanne maalin 270 minuuttia sitten? Yhden pisteen vihje, vastaus ei ole Salernitana.

Juventus on tällä hetkellä jäämässä TOP 4 ulkopuolelle Italiassa mikä tarkoittaisi sitä ettei Vanhaa Rouvaa nähdä ensi kaudella Euro-kentillä, ellei joukkue satu menemään päätyyn asti Mestarien liigassa. Juventus on kerännyt Serie A:ssa 14 ottelussa 21 pistettä tilastoilla 6-3-5. Nyt jos koskaan joukkueen on pakko napata täydet kolme pistettä vierasreissulta sarjajumbo Salernitanaa vastaan. Juven seuraavan viiden kotimaan ottelun ohjelma (tämä mukaan lukien) on ennakkoon ”helppo” kun vastaan asettuvat Genoa, Venezia, Bologna sekä Cagliari. Näiden joukkueiden kaataminen on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty mikäli 14 ottelussa vain 18 maalia tehnyt suurjoukkue ei saa tukkoista ketsuppipulloaan auki. Hyvän tuloksen saaminen Salernosta onkin huomattavasti tärkeämpää kuin mitä sen pitäisi olla kolmikymmentäkuusinkertaiselle Italian mestarille.

Juventuksen tilannetta ei helpota lukuisat loukkaantumiset joista tuoreimmat ovat Weston McKennien sekä Federico Chiesan tippuminen pois kokoonpanosta. Loukkaantumisten lisäksi Juventuksen toimistossa on ongelmia kun seurajohto on joutunut tutkinnan alle pelaajakaupoista mitkä eivät ole ilmeisesti menneet ihan sääntöjen mukaisesti...
Salernitana on Daavid joka tykkää kiusata jättiläisiä


Vuonna 1919 perustettu Unione Sportiva Salernitana 1919 pelaa tällä kaudella Italian korkeimmalla sarjatasolla ensimmäistä kertaa 22 vuoteen. Lounais-Italialaisessa kauniissa kaupungissa on pelattu Serie A futista viimeksi siis kaudella 1998/99. Joukkue pääsi luonnollisesti isännöimään tuolloin myös Juventusta ja 02.05.1999 pelattu ottelu päättyi silloin kotijoukkue Salernitanan 1-0 voittoon. Saako tuo voitto jatkoa viikkokierroksen yhdessä mielenkiintoisimmista otteluista?

Salernitanan alkukausi on ollut vaikea, sillä joukkueella on kasassa neljäntoista kierroksen jälkeen vain kahdeksan pistettä kahden voiton, kahden tasurin ja kymmenen tappion myötä. Joukkueen suurin ongelma on tehottomuus - Salernitana on iskenyt vain 11 maalia koko kaudella ja se on koko sarjan heikoin suoritus. Joukkueen edellinen ottelu päättyi niin ikään putoamispaikoilla olevaa Cagliaria vastaan 1-1 kun joukkueen tehokkain pelaaja Federico Bonazzoli iski tasan 90. minuutilla tasoitus maalin. Salernitana oli jäänyt ennen Cagliari ottelua kolme kertaa putkeen maaleitta kuiva kausi oli jo 360 minuutin mittainen. Salernitana ei ole tällä kaudella onnistunut vielä kertaakaan maalinteossa TOP 8 joukkueita vastaan eikä se tule olemaan helppoa Juventustakaan vastaan.

Salernitana nappasi viime hetkellä pisteen CagliaristaIsännät laittavat vieraat ahtaalle?


Juventus on tässä ottelussa pakko voiton edessä mutta Salernitana tulee taistelemaan kovaa kotiyleisön edessä. Vaikka Salernitana ei ole juuri voitoilla juhlinut niin joukkue on laittanut kotikentällään Stadio Arechilla monta suurseuraa ahtaalle. Joukkue on nimittäin pakottanut sekä AS Roman, Napolin että Atalanta kotikentällään puoliajalle 0-0 tilanteessa. Edellisessä kotipelissä Sampdoriaa vastaan vieraat saivat nipin napin ennen taukoa pallin maaliin. Juventus taas on mennyt kuudessa edellisessä vieras pelissä (kaikki kilpailut huomioiden) pukukoppiin puoliajalle joko tasapeli- tai tappiotilanteessa. Lähdetäänkin näistä asetelmista hakemaan yllätysbetsiä otteluun ja veikataan ottelun puoliaikatilanteeksi 1X eli Juventus hakkaa päätä seinään ainakin 45. minuuttia ennen kuin se pääsee mahdollisesti niskan päälle sarjajumboa vastaan.

Pelivalintamme:

1. puoliaika: 1X @1.96

Huti
Coolbet - Lue arvostelu

1.96

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.95

Fansbet - lunasta 40 €:lla ilmaisvetoja vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100€ vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Wazamba - Lue arvostelu

1.8

Wazamba - Avaa tili ja nappaa 200€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan