Salibandyn MM-kisat: Norja - Suomi

Ti 8.11. | 19:00 | Salibandyn MM-kisat | NORJA - SUOMI

Kohde sulkeutuu: 08.11.2022 19:00


Norja kohtaa Suomen salibandyn MM-kisojen A-lohkon viimeisellä kierroksella. Suomen peli on hakenut vielä paikkaansa - onnistuuko Suomi ehjään suoritukseen Norjaa vastaan vai meneekö alkusarjan viimeinen ottelu pelailuksi?

Suomi töpeksi Sveitsiä vastaan - Norjalla ei enää mitään hävittävää


Suomi kohtasi Sveitsin sunnuntaina. Sveitsi sai otteluun räväkän alun ja siirtyi ottelussa jo 3-0 johtoon kotiyleisönsä edessä. Suomi pääsi otteluun vielä hyvin mukaan Mikko Leikkasen sekä Ville Lastikan kavennusmaaleilla, jotka syntyivät ensimmäisen erän loppupuolella. Suomelle tarjottiin vielä mahdollisuutta tulla pelissä tasoihin, kun Sveitsi istui jäähyllä. Ylivoimalla ei kuitenkaan onnistuttu, mutta sen sijaan Sveitsi lisäsi ottelussa johtoaseman 4-2:een toisen erän alussa.

Sveitsille avautui ottelussa lukuisia vasta- sekä ylivoimahyökkäyksiä, joista joukkue rankaisi hyvällä prosentilla. Ehkä tämä johtui siitä, ettei Suomi ole kovin usein tottunut pelaamaan tappioasemassa, joka pakottaisi joukkueen nostamaan karvausta ja ottamaan ylimääräisiä riskejä kentällä. Suomi ei enää ottelussa päässyt kuin parhaimmillaan yhden maalin päähän. Puolustuspelaaminen ei ollut sillä tasolla millä sen Suomella pitäisi olla. Tämän lisäksi Sveitsi oli huomattavasti terävämpi omassa tekemisessään.

Suomelle ottelulla oli iso merkitys, sillä nopealla matemaattisella katsauksella Sveitsi-ottelun tulos määritti sen, että nyt Suomi kohdannee Ruotsin välierissä. Tasapelikin olisi Sveitsiä vastaan riittänyt, mutta Sveitsille kelpasi ottelusta vain voitto heidän pelattuaan Norjaa vastaan tasapelin.Norja aloitti kisat yllätyksellä pelaamalla 4-4 tasapelin Sveitsiä vastaan. Tämä ei kuitenkaan loppupeleissä paljoa lohduttanut, sillä he hävisivät seuraavan ottelun Slovakialle maalein 7-6. Norja johti tätä ottelua 15 minuutin pelin jälkeen jo 3-0, mutta Slovakia kampesi itsensä armotta rinnalle ja ohi eikä Norja onnistunut enää loppukirissään tuomaan peliä tasoihin.


Norja on kuitenkin ollut positiivinen yllätys ja etenkin maalinteon osalta he ovat onnistuneet hyvin, kun kahteen otteluun on tullut yhteensä 10 täysosumaa. Suomea vastaan heillä ei ole mitään hävittävää, joten sopii uskoa että Norja tulee lyömään Suomelle pelottomasti painetta.

Saako Suomi pelinsä uomiin?


Mikäli Suomi pelaisi Norjaa vastaan omalla tasollaan, voisi pelin loppulukemat olla hyvinkin luokkaa 7-1. Suomen pelityylille on jo vuosien ajan ollut tyypillistä ottaa vastustajasta tukeva useamman maalin johtoasema, ja pallotella sitten loppupeli. Näin kävi muun muassa Slovakiaa vastaan - Suomi voitti ensimmäisen erän maalein 5-1, ja koko ottelun lopulta 8-1.

Ottelun totals-rajaksi on asetettu yli/alle 10,5 maalia, jonka olisi under-mielessä toivonut olevan ehkä suurempikin. Normaalisti tähän otteluun pelaisi alle 10,5 maalia, mutta joukkueiden viime ottelujen otteet houkuttelevat pelaamaan yli 10,5 maalin tulosta yli kahden kertoimella. Mikäli Suomi pelaa ottelussa sillä tasolla millä heidän kuuluu jäänee tulos underiksi, mutta pienet virheet sekä ailahteleva puolustuspelaaminen voi hyvinkin kääntää ottelun tuloksen overiksi. Suomen voisi olettavan tekevän ottelussa noin 7-10 maalia ja Norjan onnistuvan maalinteossa vastaavasti pari-kolme kertaa.

Suomi on viimeisen kuuden vuoden aikana kohdannut Norjan kaksi kertaa. Molemmat ottelut päättyivät Suomen voittoihin maalein 6-5 ja 9-1.Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Yli 10,5 maalia @2.06

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.06

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan