Salibandyn MM-kisat: Ruotsi - Norja

To 11.11. | klo 19:05 | Salibandyn MM-kisat | RUOTSI - NORJA

Kohde sulkeutuu: 10.11.2022 19:05


Ruotsi ja Norja kohtaavat salibandyn MM-kisojen puolivälierässä torstaina kello 19.05 alkaen. Norja jäi Suomen lohkon viimeiseksi, mutta kaapi eilen Tanskasta 7-6 voiton, joten he joutuvat kohtaamaan nyt Ruotsin joka voitti oman lohkonsa ja eteni suoraan puolivälieriin.

Norja taisteli Suomea vastaan - Ruotsi varmisti tasapelillä lohkovoiton


Norjan ja Suomen kamppailu alkoi todella tasaisissa merkeissä. Suomi oli ensimmäisessä erässä pallollisempi joukkue, mutta maalihanat jäivät avaamatta ja lähimmäksi maalia pääsi Sami Johansson, joka kilautti tolppaan. Norja onnistuikin ensimmäisenä maalinteossa, kun nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Marius Pedersen vei Norjan 1-0 johtoon.

Toisen erän alussa Suomi tuli peliin tasoihin, mutta Norja pääsi ylivoimalle. Suomi kuitenkin iski ylivoiman aikana kaksi alivoimamaalia, ja karkasi ottelussa jo 3-1 johtoon. Norja kavensi lukemat vielä 3-2:een, mutta ottelun momentum oli tässä vaiheessa vahvasti jo Suomen hyppysissä. Eetu Sikkinen ja Sami Johansson lisäsivät johdon vielä 5-2:een ennen toista erätaukoa.

Norja ei pystynyt kirimään enää Suomen etumatkaa kiinni. Yritys oli kuitenkin kovaa, sillä Norja tahkoi viimeisestä erästä jopa seitsemän minuuttia ilman maalivahtia. Suomi onnistui Joona Rantalan osumalla lyömään pallon ainoastaan kerran tyhjään maaliin juuri ennen päätössummeria. Norja piti palloa hyvin, mutta todelliset vaaranpaikat jäivät vähäisiksi. Urakan ei ainakaan uskoisi helpottuvan napsua verran kovempaa Ruotsia vastaan.


Suomen ja Norjan kohtaamisen maalikooste.

Ruotsi varmisti lohkovoittonsa maalieron turvin, kun lohkon viimeinen ottelu Tshekkiä vastaan päättyi 3-3 tasatulokseen. Tshekki oli ottelussa johdossa, mutta Alexander Galante-Carlström toi Ruotsin tasoihin. Ruotsi koulutti Latviaa ja Saksaa tehden näiden verkkoon yhteensä 30 maalia, joka siivitti heidät lohkovoittoon.


Ruotsin peli on ollut tuttuun tapaan vakuuttavaa. Maalinteko on onnistunut, vaikka tosin Tshekkiä vastaan olisi voinut odottaa vähän enemmän. Oma pää on kuitenkin pysynyt puhtaana, sillä kolmeen otteluun he ovat päästäneet vain 9 maalia. Norjasta Ruotsille riittää vain että voittavat ottelun, joten ihan kahtakymmentä maalia ei ole pakko eikä syytäkään tehdä.

Kun Suomi jäi oman lohkonsa kakkoseksi, tarkoittaa se sitä että Ruotsi kohdannee Suomen jo välierissä mikäli molemmat selvittävät puolivälieräottelunsa kunnialla.


Ruotsin ja Tshekin ottelun maalikooste.

Norjan osalta maalit jäänevät vähiin


Ruotsi ja Norja ovat maajoukkuehistorian aikana kohdanneet yhteensä 12 kertaa, joista luonnollisesti jokainen ottelu on päättynyt Ruotsin voittoon. Norja on 12 ottelusta vain kahdessa onnistunut maalinteossa yli 2,5 kertaa.

Vuodesta 2014 lähtien joukkueet ovat kohdanneet neljä kertaa, joissa jokaisessa ottelussa jäätiin alle 10,5 maalin tuloksen. Ruotsi tulee hallitsemaan tämän illan ottelua pallon kanssa ja ottamaan Norjasta turvallisen tuntuisen voiton. Vaikka Ruotsi on tunnettu jopa maaliahneena joukkueena, kannattaa paukkuja hieman säästellä viikonlopun koitoksiin.

Pelivalinnaksi valikoituu alle 11,5 maalia, josta on tarjolla mukavia kertoimia 1,90-pintaan.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Alle 11,5 maalia @1.9

Huti
iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.81

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan