Salibandyn MM-kisat: Suomi - Saksa

Pe 11.11. | klo 19:00 | Salibandyn MM-kisat | SUOMI - SAKSA

Kohde sulkeutuu: 11.11.2022 19:00


Suomi kohtaa Saksan salibandyn MM-kisojen puolivälierässä perjantaina kello 19.00. Saksa nuiji Kanadan maalein 21-3 ja eteni Suomea vastaan puolivälieriin. Ottelun voittaja kohtaa Ruotsin välierässä lauantaina kello 18.30.

Suomi voitti Norjan lopulta selvästi


Suomi aloitti jälleen kerran ottelun aika nihkeästi Norjaa vastaan. Suomi oli ensimmäisessä erässä pallollisempi joukkue, mutta maalihanat jäivät avaamatta ja lähimmäksi maalia pääsi Sami Johansson, joka kilautti tolppaan. Norja onnistuikin ensimmäisenä maalinteossa, kun nopean vastahyökkäyksen päätteeksi Marius Pedersen vei Norjan 1-0 johtoon.

Toiseen erään Suomi tuli täysin erilaisella peli-ilmeellä lyöden heti ottelun tasoihin ja hetkeä myöhemmin iskemällä Norjan ylivoiman aikana kaksi alivoimamaalia karaten ottelussa jo 3-1 johtoon. Norja kavensi lukemat vielä 3-2:een, mutta ottelun momentum oli tässä vaiheessa vahvasti jo Suomen hyppysissä. Eetu Sikkinen ja Sami Johansson lisäsivät johdon vielä 5-2:een ennen toista erätaukoa.

Norja ei pystynyt kirimään enää Suomen etumatkaa kiinni. Yritys oli kuitenkin kovaa, sillä Norja tahkoi viimeisestä erästä jopa seitsemän minuuttia ilman maalivahtia. Suomi onnistui Joona Rantalan osumalla lyömään pallon ainoastaan kerran tyhjään maaliin juuri ennen päätössummeria ja loppulukemiksi jäivät näin ollen lukemat 7-2. Norja piti palloa hyvin, mutta todelliset vaaranpaikat jäivät vähäisiksi. Suomi puolusti ottelussa hyvin.

Suomen harmina ottelussa oli useiden pelaajien poisjäänti. Esimerkiksi Joonas Pylsy joutui jättämään ottelun välistä alkulämpöjen jälkeen. Pylsy on ilmeisesti hieman sairastellut ja juuri tulleen tiedon mukaan miehen kisat ovat ohi. Pylsyn korvaa joukkueessa varasijalle jäänyt Peter Kotilainen.
14 kenttäpelaajan voimin Suomi urakoi tiensä eteenpäin. Päävalmentaja Petteri Nykky jo sanoi, että varmuuden vuoksi pitää pitää puhelinlinjat auki Suomeen, mikäli vahvistuksia tarvitsee muidenkin pelaajien osalta.

Vajaavaisen kokoonpanon turvin rytkivä Suomi lähtee mitä todennäköisemmin pelaamaan Saksaa vastaan pienellä säästöliekillä.


Justus Kainulaisen mietteitä välipäivänä.


Saksa on hävinnyt kisoissa Tshekille 6-8 ja Ruotsille jopa 4-19, mutta voittanut toiset kaksi pelaamaansa ottelua. Latvia kaatui 6-4 sekä Kanada 21-3. Tasoero Saksan ja Kanadan välillä oli valtaisa.

Suomi edennee jatkoon tutulla kaavalla


Jo vuosien ajan maajoukkuepeleissä on päästy todistamaan Nykyn pelikirjaa. Suomi napannee Saksaa vastaan itselleen johtoaseman, jota hallitsee pelin loppuun asti samalla yrittäen pitää oman maalin siistinä.

Bookkerit ovat mahtaneet innostua Saksan suurimaalisista otteluista, ja ovatkin antaneet tämän ottelun totals-rajaksi melkoisen lahjan yli/alle 12,5 maalia.

Suomi on kohdannut Saksan MM-kisoissa yhteensä 6 kertaa, joista 5 ottelussa on jääty alle 12,5 maalin rajan. Ainut ylitys tapahtui vuonna 2016, kun Suomi voitti lukemin 12-1. Tällaisiin lukemiin ei tänään ole tarve yltää.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 12,5 maalia @1.73

Huti
SuperNopea - Lue arvostelu

1.73

SuperNopea - Talleta ja pelaa ilman tiliä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Uberlucky - Lue arvostelu

1.73

Uberlucky – Kokeile onneasi 100€ talletusbonuksen turvin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.73

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.73

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.73

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan