Salibandyn MM-kisat: Suomi - Sveitsi

Su 13.11. | klo 13:00 | Salibandyn MM-kisat | SUOMI - SVEITSI

Kohde sulkeutuu: 13.11.2022 13:00


Suomi ei selvittänyt tietänsä finaaliin salibandyn MM-kisoissa, vaan kohtalona on pitkästä aikaa pronssiottelu. Vastaan siinä asettuu Sveitsi, jolle Suomi hävisi alkusarjassa maalein 5-7.

Suomen finaalipaikka oli vain muutaman laukojan päässä


Suomi lähti välieräotteluun Ruotsia vastaan altavastaajana kertoimien valossa. Ruotsi oli pelannut vakuuttavat kisat, kun taas Suomen joukkueen sisällä oli ollut hieman enemmän ohjelmaa ja myös tulokset sen mukaisia.

Suomi tuli kuitenkin otteluun hyvin sisään, jopa paremmin kuin Ruotsi. Ensimmäinen erä mentiin tasaisissa merkeissä Suomen kakkoskentän luodessa paikkoja puolivälierän tyyliin. Maaleja ei kuitenkaan vielä nähty.

Ruotsi tuli toiseen erään vauhdilla, ja iski ottelun avausosuman vain muutaman minuutin jälkeen. Maali oli nopea kääntöhyökkäys Suomen hyökkäyksen jälkeen. Suomi tasoitti ottelun hieman myöhemmin, kun Justus Kainulainen lämäsi ylivoimalla lukemat tasoihin. Kauaa ei kuitenkaan tätä kestänyt, ennen kuin Ruotsi lisäsi johtonsa jo 3-1:een ottelun puolivälin tienoilla. Samalla oli huomattavissa, että Suomella oli paljon tiukempaa päästä kunnollisille maalipaikoille. Suomi onnistui kuitenkin kaventamaan lukemat 3-2:een ennen toista erätaukoa. Komea osuma syntyi ykköskentän toimesta, kun Nico Salo käynnisti nopean hyökkäyksen ja pääsi itse viimeistelemään kavennusosuman suoraan syötöstä. Tämä oli juuri sitä kaivattua energiaa, mitä Suomi tarvitsi.

Kolmannessa erässä Suomi aktivoi karvaustaan todella, mutta tämä avasi vain paikkoja Ruotsille. Kentän paras hahmo ottelussa oli kiistatta Lassi Toriseva, joka antoi Suomelle mahdollisuuden voittaa huipputorjuntojensa ansiosta. Ruotsi olisi helposti voinut päästä muutaman maalin karkumatkalle, mutta onneksi heidän viimeistelykään ei ollut parhaalla mahdollisella tasolla.


Suomi onnistui kuin onnistuikin tulemaan tasoihin pelikellon näyttäessä 55 minuuttia, kun Otto Lehkosuo maalasi komealla laukauksella Sami Johanssonin syötöstä. Näistä 3-3 lukemista lähdettiin tahkoamaan myös jatkoaikaa, joka ei sekään liikaa paikkoja tarjonnut.

Suomi lähti luottavaisena rangaistuslaukauskilpailuun, sillä heillä oli kasa potentiaalisia ampujia. Miko Kailiala ja Eetu Sikkinen olivat ainoat onnistujat. Mikäli Johansson olisi esimerkiksi viimeisenä laukojana tehnyt maalin tai Toriseva torjunut Ruotsin viimeisen laukojan Nilsberthin, olisi Suomi edennyt finaaliin. Niin lähellä se oli, mutta sitä ei koskaan tapahtunut. Ruotsi kuitenkin onnistui kääntämään rangaistuslaukauskilpailun viidennen parin jälkeen ja pettymys oli väistämätön.Pronssimatsissa ei peruutella


Kisaisäntä Sveitsi koki suuren tappion välierässä, kun Tshekki kuritti heitä jopa maalein 11-3. Sveitsi halajasi varmasti finaalipaikkaa yhtä lailla kuin Suomi, joten pronssimatsissa on nyt vähintäänkin kaksi pettynyttä joukkuetta vastakkain.

Olisi vaikeaa uskoa, että tässä matsissa lähdettäisi enää peruuttelemaan. Suomellakin on laittaa kentälle vahva hyökkäysarsenaali Peter Kotilaisen johdolla, jolla ei enää tässä vaiheessa ole mitään hävittävää.

Pronssiottelun totals-raja pyörii hyvin matalassa yli/alle 9,5 maalissa, jota on pakko lähteä kokeilemaan overin muodossa. Suomi hävisi alkusarjan ottelun Sveitsille maalein 5-7, joten tästä tuloksesta ei jäänyt kuin parannettavaa.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Yli 9,5 maalia @1.84

Huti
Bethard - Lue arvostelu

1.84

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.84

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.84

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Powbet - Lue arvostelu

1.84

Powbet - Poimi 100% bonus aina 200€ asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan