Salibandyn MM-kisat: Tshekki - Saksa

Julkaistu: 01.12.2018 09:07


Salibandyn MM-kisat: Tshekki - Saksa
Salibandyn MM-kisat | Tshekki - Saksa | 19:15
Kisojen isäntämaa tulee laittamaan omassa avausottelussa naapurimaalleen luun kurkkuun. Tshekin valmistautuminen kisoihin on sujunut hyvin ja joukkue lähtee kisoihin tosissaan hakemaan finaalipaikkaa. Kisojen alla pelatussa EFT-turnauksessa se kukisti Sveitsin, hävisi Ruotsille maalilla. Suomi onnistui kaatamaan Tshekin numeroin 5-2. Saksa lähtee turnaukseen varmasti myös toiveikkain mielin, sillä ennen kisoja se kaatoi päävastustajiinsa kuuluvat Puolan, Norjan, sekä Slovakian.

Tässä vihjeessä en sen enempää lähde käymään pelaajia läpi, sillä tasoero on joukkueiden välillä suuri, Saksan hyvästä vireestä huolimatta. Tshekki tulee kotikisojen avausottelussa taatusti lujaa päälle ja kentällä tulemme näkemään eron ammattimaisesti treenaavan- ja "vähemmän ammattimaisesti" harjoittelevan joukkueen eron. Saksan liigassa dominoiva Wessenfelsissä pelaa muun muassa Nokian KrP:sta tuttu Sami Ärlig, sekä OLS:sta siirtynyt Anssi Soini. Hyviä ukkoja, mutta Tshekeissä nämä herrat saisivat hakea pelipaikkaa toiseksi korkeimmalta sarjatasolta.

Tshekki on jokaisella osa-alueella vastustajaansa parempi ja tulee ottelun voittamaan selkein numeroin. Nordicbet, Betsson ja Betsafe tarjoavat suuremman kertoimen -6.5 tasoitukselle kuin muut bookerit -7.5 tasoitukselle.
Betsafella on käynnissä kampanja, missä kaikki uudet pelaajat saavat 10€ arvoisen ilmaisvedon ilman talletusta! Sinun ei siis tarvitse laittaa omaa rahaa peliin lainkaan. Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry suoraan Betsafelle ja hae samalla 100% / 200€ bonus!

Pelivalintamme:

Tshekki -6.5 @1.85

Nordicbet - Lue arvostelu

1.85

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.85

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.85

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan