Salibandyn Suomen Cup: Classic - Nokian KrP

La 21.1. | klo 11:45 | Salibandyn Suomen Cup | CLASSIC - NOKIAN KRP

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 11:45


Salibandyn TEHO Sport Suomen Cup on edennyt finaaliviikonloppuun asti ja neljä välieräjoukkuetta ovat selvillä. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat F-liigan kärkijoukkueet Classic sekä Nokian KrP, kun toisessa välieräparissa OLS kohtaa M-Teamin Inssi-Divarista. Otteluiden pelipaikkakuntana toimii Hämeenlinna ja ne starttaavat kello 11:45 sekä 15:45.

Classicilla Cup pelejä pukkaa - KrP kovassa vedossa F-liigassa


Classicilla on ollut MM-kisojen jälkeen yhtä sun toista; pelaajaa sairastuvalla, mutta myös Cup-otteluita rasittamassa. Lempäälässä kaksi viikkoa sitten otellusta Champions Cupista kotiintuomisina oli hopeaa, kun Ruotsin Falun kaatoi Classicin finaalissa maalein 2-1.

Classic alkoi viimeistään tuon Champions Cupin aikaan palata tuttuun kovaan formiinsa, jossa dynastia on totuttu viime vuosina näkemään. Tämän jälkeen Classic voitti Krister Savosen juhlaottelussa EräViikingit selvästi 8-4 ja heti seuraavassa ottelussa kylvetti FBC Turkua luvuin 12-4.

Classic on F-liigan runkosarjassa tällä hetkellä kolmantena, pisteen yhden ottelun enemmän pelannutta Happeeta perässä sekä pisteen Nokian KrP:a edellä. Maaliero heillä on 148-95 joka tekee ottelukohtaiseksi maalikeskiarvoksi 11,57 kihausta per ottelu.


Nokian KrP on ollut F-liigassa niin ikään hyvässä lennossa - viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on napsinut kahta vaille täydet pisteet (13) ja he löytyvätkin tällä tilastolla kuntopuntarin kärjestä.

Runkosarjaa johtavaa TPS:aa vastaan KrP pelasi erittäin tiukan 2-2 lukemiin päättyneen ottelun, mutta taipui pitkälle venyneessä rangaistuslaukauskilpailussa turkulaisille. Nokian KrP kaatoi myös vuoden 2022 lopulla Oilersin ja tämän päivän vastustajan Classicin varsinaisella peliajalla, joka tarkoitti heille isoja pisteitä.

Tiukkaa TPS ottelua lukuun ottamatta Nokian KrP:n viimeisessä viidessä matsissa on jokaisessa nähty vähintään 12 maalia. Joukkue edustaakin 144-109 maalieron puolesta runsasmaalista joukkuetta, sillä ottelukohtaiseksi keskiarvoksi saadaan 21 pelatulla ottelulla karvan verran yli 12 maalia per ottelu.

Nokian KrP sekä Classic ovat tällä hetkellä F-liigassa kaksi eniten maaleja tekevää joukkuetta.

Cupin ottelusta maalisirkus?


Classic ja Nokian KrP ovat otelleet tiukkoja matseja viime vuosien aikana, mukaan lukien huimat F-liigan pudotuspelikamppailut. Kahdesta joukkueesta löytyy rutkasti tulivoimaa sekä hyökkäysintoa, jonka vuoksi näissä otteluissa myös maaleja on nähty.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella F-liigassa ovat päättyneet kumpikin Nokian KrP:n voittoihin maalein 5-4 ja 9-5.

Cupin pelit tuppaavat yleensä olemaan ehkä hieman runsasmaalisempia kuin mitä F-liigassa, ja kun vielä ei ole kyseessä finaalimatsi, tuntuu tähän otteluun tarjottu 10,5 maalin totals-raja sen verran alhaiselta että voisi betsien puolesta hypätä overin kelkkaan. Näppituntumalla totals-raja voisi tähän otteluun olla maalin suurempi, joten kelpuutetaan pelivalinnaksi yli 10,5 maalia iBetin 1,90 kertoimella joka edustaa markkinoiden kärkeä.iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 10,5 maalia @1.9

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.9

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan