Salibandyn Suomen Cup: OLS - M-Team

La 21.1. | klo 15:45 | Salibandyn Suomen Cup | OLS - M-TEAM

Kohde sulkeutuu: 21.01.2023 15:45


Salibandyn TEHO Sport Suomen Cup on edennyt finaaliviikonloppuun asti ja neljä välieräjoukkuetta ovat selvillä. Ensimmäisessä ottelussa kohtaavat F-liigan kärkijoukkueet Classic sekä Nokian KrP, kun toisessa välieräparissa OLS kohtaa M-Teamin Inssi-Divarista. Otteluiden pelipaikkakuntana toimii Hämeenlinna ja ne starttaavat kello 11:45 sekä 15:45.

Arpaonni suosi OLSia välieräarvonnassa - M-Team selvisi selättämällä SalBan puolivälierissä


OLS selviytyi yhtenä neljänä joukkueena Salibandyn Suomen Cupin välieriin, ja voidaan kiistatta todeta että arpaonni suosi isosti OLSia sillä välierävastustajakseen he saivat kolmesta mahdollisesta joukkueesta selvästi heikoimman; Inssi-Divarin M-Teamin. Classicia tai Nokian KrP:a vastaan OLS olisi lähtenyt selvänä altavastaajana, mutta nyt he saivat harteilleen ennakkosuosikin aseman.

F-liigassa OLS on kuitenkin hävinnyt viisi ottelua putkeen. Kitkerimmät tappiot tulivat edellisistä otteluista Lasbia sekä EräViikinkejä vastaan maalein 6-7 sekä 2-4. Nämä ottelut olisivat pitäneet OLSin näkökulmasta ehdottomasti hoitaa tai saatava ainakin muutama piste niistä helpottaakseen urakkaa taistelussa viimeisestä pudotuspelipaikasta.

OLSin tehokkain pelaaja on SPV:stä tuttu maaliruisku Joni-Arttu Sieppi, joka on tällä kaudella nakuttanut 21 maalia ja 10 maalisyöttöä. Maalit riittävät F-liigan maalipörssissä seitsemännelle sijalle.


M-Team on Inssi-Divarin sarjataulukossa tätä nykyä toisena, pisteen perässä muutaman ottelun enemmän pelanneita Limingan Niittomiehiä. M-Team on 15 ottelun kuntopuntarilla ollut Divarin tehokkain joukkue, sillä noista otteluista se on kerännyt pisteitä 32 kappaletta, missä Divaria johtava LNM 28 pistettä.

M-Teamin tehokkain pistemies on Eetu Sorvali, joka on pelannut F-liigaa aikoinaan Kuopion Welhoissa sekä EräViikingeissä. Sorvali johtaa Divarin maalipörssiä ja on Divarin pistepörssissä neljäntenä tehoin 34+6.

M-Teamin tie salibandyn Suomen Cupin välierään kävi niin ikään Inssi-Divarissa pelaavaa SalBaa vastaan, jonka M-Team selätti 8-4. OLS joutui puolestaan jo puolivälieräparissa urakoimaan Oilersia vastaan, ja hieman yllättäen voitti tuon ottelun maalein 7-6. Myös puolivälieriä ennen arpaonni ei ollut OLSin puolella, sillä vastustaja 1/16 finaalissa oli F-liigan Nurmon Jymy.OLSille tarjotaan kovaa voittokerrointa, vaikka tasoero F-liigan ja Inssi-Divarin välillä on suuri


Tasoero F-liigan ja Inssi-Divarin välillä on valitettavan suuri, niin kuin moni on tällä kaudella ehtinyt todeta Divarista F-liigaan täksi kaudeksi nousseen FBC Turun kohdalla, jolla on ollut hankaluuksia pärjätä muita joukkueita vastaan. Turku pitää F-liigan perää vain seitsemällä kerätyllä pisteellä 22 ottelusta, kun OLS puolestaan on taistelussa vielä mukana viimeisestä pudotuspelipaikasta.

OLSin voitolle M-Teamista tarjoillaan kummallisen suuria kertoimia siihen nähden, että jopa F-liigan sisälläkin nähdään paljon pienempiä kertoimia. Muun muassa FBC Turkua vastaan OLSin vieraskerroin pyöri 1,18-nurkilla.

iBetin 1,54:n markkinatoppikerroin siitä että OLS lyö M-Teamin Suomen Cupin välierässä varsinaisella peliajalla tuntuu todellakin lahjalle! OLSin vähintään kahden maalin voitolla lapulle saa puolestaan kertoimen 1,71 joka muodostuu tämän ottelun pelivalinnaksi.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

OLS -1,5 @1.71

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.71

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan