Eurooppa Liiga: Salzburg - Dortmund

Julkaistu: 15.03.2018 01:07


Eurooppa Liiga: Salzburg - Dortmund
Eurooppa Liiga | Salzburg - Dortmund | 22.05
LeoVegas LeoVegas
Katso myös: 2x25€ ilmaisvedot!
MrGreen tarjoaa 2x25€ ilmaisvetoja ensitalletusbonuksena ja ne ovat täysin kierrätysvapaita.

Salzburg haki todella kovan 1-2 vierasvoiton Saksasta ensimmäisessä osaottelussa. Moni ei olisi uskonut Salzburgin voittoon, mutta niin vain itävaltalaiset ottivat voiton Valon Berishan kahdella maalilla. Salzburg sai luotua monia maalipaikkoja ja pysyi ottelussa hyvin mukana. Nyt matkataan Salzburgiin, jossa isännät ovat tottuneet voittamaan. RB Salzburg on voittanut kahdeksan edellistä kotiotteluaan.

Tiedä sitten kuinka suuri pettymys Dortmundilla oli, että he hävisivät Salzburgille kotonaan, mutta kyllä se varmasti hieman kirpaisi. Dortmundilla oli paikkansa iskeä tarvittavat osumat, mutta ei siinä kuitenkaan onnistunut. Dortmund on ollut tällä kaudella Bundesliigan kärkijoukkueita vieraskentillä ja nyt kaivataan onnistumisia, mikäli Eurooppa Liigassa jatkaminen kiinnostaa saksalaisia.

Salzburgin otteluissa tehdään paljon maaleja ja nähdään aika avointa peliä. Dortmundin otteluissa verkko on heilunut myös hyvään tahtiin ja tänään heiltä kaivataan myös maaleja. Uskomme, että peli jatkuu samanlaisena kuin ensimmäisessä osassa ja verkot heiluvat. Dortmundin materiaali riittää tekemään useammankin maalin Salzburgin verkkoon, joten eiköhän overit pauku tässä kamppailussa.
Katso myös: 10€ ilmainen peliraha ilman talletusta
Vuonna 2016 avattu Betser vedonlyönti tarjoaa nyt 10€ ilmaisen pelirahan ilman kierrätysvaatimusta. Lunasta bonus siirtymällä Betserin sivustolle tästä ja rekisteröi uusi pelitili. Tämän jälkeen lyö 20€ arvoinen veto ja saat 10€ ilmaisbonuksen. Tarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa kaikki voittosi heti.

Pelivalintamme:

Yli 3.0 (AH) @1.90

Unibet - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.90

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.90

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

1.87

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan