CHL: Salzburg - Kärpät | Oululaisilla vaikeaa?

Julkaistu: 04.12.2018 15:19


CHL: Salzburg - Kärpät | Oululaisilla vaikeaa?
CHL | Salzburg - Kärpät | 20.30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nordicbet.com
Katso kaikki Champions Hockey Leaguen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Nordicbet näyttää kaikki CHL-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Nordicbetin sivustolle suoraan tästä.

Kärpät avaa CHL:n puolivälieräsarjan vierasottelulla Salzburgia vastaan.

Salzburg raivasi edellisellä kierroksella tieltään ranskalaisen Rouenin yhteismaalein 8-4 ja lunasti näin paikkansa puolivälieriin, Kärpät sen sijaan pudotti tiukassa otteluparissa Zürichin yhteismaalein 7-6.

Monikansallista EBEL- sarjaa pelaava Salzburg tulee matsiin hyvässä vireessä, viidestä edellisestä kamppailustaan joukkue on voittanut kaikki. Edellisellä sarjakierroksella Salzburg kaatoi Fehervarin kotonaan numeroin 8-4.

Kärppien formi matsiin lähdettäessä on myös hyvä, viidestä edellisestä ottelusta oululaiset ovat voittaneet neljä. Viimeisimmällä Liiga- kierroksella Kärpät kaatoi vieraskentällä Pelicansin numeroin 2-3.

Pudotuspelien paras pistemies isänniltä on kanukkipakki Raymond tehoin 1+2, Kärppien vastaava on ruotsalaishyökkääjä Lasu tehoin 2+2.

Kärpät lähtee ottelupariin massiivisena suosikkina. Salzburgia ei kuitenkaan kannata aliarvioida, joukkueesta löytyy hyvin laatua ja varsinkin kotiluolassaan joukkue tulee olemaan hyvin vaikeasti lyötävissä. Kärppien kertoimet ovat yllättävänkin alhaalla tässä matsissa, helppoa iltapuhdetta joukkueelle ei varmasti ole tulossa, eikä olisi yllätys mikäli isännät onnistuvat säilyttämään loistavat asemat parin toiseen osaan!

Ilmaisvedot & riskittömät vedot 2018


Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja millä pystyt voittamaan vailla minkäänlaista riskiä. Ensin kannattaa aina käyttää riskitön veto tai ilmaisveto, missä ei ole lainkaan kierrätystä. Listaa päivitetään jatkuvasti, joten tarjolla on aina myös uusin ilmainen veto.

Pelivalintamme:

Tuplamerkki: 1X @2.35

Expekt  - Lue arvostelu

2.35

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.32

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.32

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.32

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.21

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.21

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.21

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan