Eurooppa-liiga: Salzburg - Napoli

Julkaistu: 13.03.2019 13:54


Eurooppa-liiga: Salzburg - Napoli
Eurooppa-liiga | Salzburg - Napoli | 19.55 | Salzburgilla on kova työ kotikentällä edetä jatkoon. Ensimmäinen osaottelu päättyi Napolin 3–0-kotivoittoon.
Nordicbet Nordicbet
Salzburg on joukkueiden edellisen kohtaamisen jälkeen pelannut yhden ottelun Itävallan Bundesligassa, joka päättyi maalittomaan tasapeliin sarjan keskikastiin kuuluvan Sturm Grazin kanssa. Tulos osoittaa, että tukevasti kotimaansa liigan piikkipaikkaa pitävän Salzburgin päätavoite on tällä hetkellä Eurooppa-liigassa, ja se lepuuttikin osaa avainpelaajistaan viikonloppuna.

Urakka jatkoon etenemiseksi on kuitenkin iso, sillä kotikentällä pitäisi voittaa vähintään kolmella maalilla ja jos Napoli tekee maalin, vähintään neljällä. Salzburg ei ollut avausosassa niin huono, mitä lopputulos 3–0 antaa olettaa. Se sai luotua maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui ja puolustuspeli oli paikoittain huolimatonta.

Myös Napoli lepuutti pelaajia viikonlopun 1–1-tasapelissä Sassuoloa vastaan, kun esimerkiksi toppari Nikola Maksimovic ja avausosassa maalin iskenyt Fabian Ruiz olivat koko ottelun vaihtopenkillä. Napolilla on kaikki avaimet käsissään edetä otteluparista jatkoon.

Salzburgin lähtökohdat otteluun ovat haastavat, sillä sen on pakko lähteä hyökkäämään hanakasti mutta samalla oma maali täytyisi pitää puhtaana. Jos Napoli iskee maalin, kotijoukkueen pitäisi tehdä viisi edetäkseen jatkoon, mikä tuntuu melko mahdottomalta tehtävältä.

Ottelusta voi odottaa runsasmaalista. Jos kotijoukkueen viimeistely on parantunut yhtään ensimmäisestä osaottelusta, sen luulisi saavan maaleja aikaan. Napolilta puolestaan löytyy sen verran hyökkäysvoimaa, että on vaikea uskoa sen jäävän nollille epävarmasti avausosassa pelannutta Salzburg-puolustusta vastaan. Jos vieraat saavat maalin, kotijoukkueen täytyy panostaa vielä enemmän hyökkäyspeliin, jolloin maaleja voidaan nähdä kumpaankin päähän.

Koska maalimäärissä over-kohteiden kertoimet ovat melko alhaisia, ei niitä kannata lähteä pelaamaan. Pelivalintamme onkin kotijoukkueen voitto. Kuten sanottu, Salzburgin on pakko lähteä hyökkäämään ja vastaavasti Napolille riittää kahden maalin häviökin jatkoon pääsemiseksi. Jos Napoli tekee maalin, se todennäköisesti keskittyy lopun ottelusta puolustamiseen, koska silloin sille riittää kolmenkin maalin häviö, jolloin kotijoukkue ottaa hallinnan ja saa varmasti luotua paljon maalipaikkoja.

Jos kaipaa suurempia kertoimia, kotijoukkueen voitto ja molemmat joukkueet tekevät maalin antaa esimerkiksi Nordicbetillä kertoimen 4.25.

Maaliskuun ajan parempi bonus Betsafelle!


Betsafe ja VB tarjoavat yhteistyössä kaikille uusille pelaajille paremman, jopa 200% bonuksen ensimmäiselle talletuksellesi koko maaliskuun ajan. Maksimitalletus on 50€, jonka triplaat liittyessäsi Betsafelle. Lue lisää Betsafe arvostelustamme tai siirry suoraan sivustolle alta.

Pelivalintamme:

1X2: Salzburg @2.42

Coolbet - Lue arvostelu

2.42

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.40

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.40

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.40

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.40

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.40

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.40

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.40

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.38

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan