Snooker: Sam Craigie - Neil Robertson | Robertson helposti semeihin?

Julkaistu: 04.04.2019 17:17


Snooker: Sam Craigie - Neil Robertson | Robertson helposti semeihin?
Snooker | Sam Craigie - Neil Robertson | 14:30
NordicBet NordicBet
Snookerin China Open lähestyy ratkaisuvaiheitaan, kun perjantai avataan puolivälieräotteluilla. Turnaus on viimeinen ennen kauden huipentumaa, vuoden 2019 MM-turnausta. Tähän asti Kiinan Avoimet ovat sujuneet varsin yllätyksellisissä merkeissä, ehdottomista huippupelaajista vain Neil Robertson on selvittänyt tiensä puolivälierävaiheeseen. Australiaisen tie vaikuttaisikin olevan auki neljänteen perättäiseen ranking-turnauksen finaaliin.

Maailman kärkipelaajista mm. Mark Selby, Mark Williams, John Higgins ja Judd Trump ovat jo tippuneet leikistä tässä turnauksessa. Maailmanlistan seiska Robertson puolestaan on ollut sitäkin vakuuttavammassa vireessä. Edelliskierroksella aussitykki tuhosi isäntämaan Lu Ningin puhtaasti 6-0. Robertsonin alkuvuosi on muutenkin sujunut mainiosti, Welsh Openin voiton jälkeen finaalipaikat irtosivat myös Players Championshipistä ja Tour Championshipistä. Robertson on hienojen otteiden ansiosta noussut myös yhdeksi suurimmista suosikeista ensi viikolla alkavaan MM-turnaukseen.

Vastaan asettuva Sam Craigie voi hyvin olla tulevaisuuden runkopelaajia Main Tourilla, mutta vielä ei ole ollut suurtekojen aika. Nuorukaisen ranking sadan joukossa mahdollistaa osallistumisen useimpiin pääkiertueen kilpailuihin, mutta taival on loppunut lähes poikkeuksetta alkukierroksilla. Viime kauden päätteeksi Craigie haki vauhtia Q Schoolista, mutta onnistui voittamaan paikan takaisin pääkiertueelle.

On hyvin vaikea nähdä, miten Craigie pystyisi haastamaan Robertsonia varsinkaan tässä formaatissa. China Openissa ottelut pelataan alusta asti monia muita turnauksia pidempinä, puolivälierässä formaatti on paras yhdestätoista. Houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvät hurjassa vireessä olevan Robertsonin puolelta.

Pelivalintamme:

Neil Robertson -2.5 framea @1.92

Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.92

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.92

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.89

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan