Italia Serie A: Sampdoria - Cagliari

Julkaistu: 23.02.2019 14:29


Italia Serie A: Sampdoria - Cagliari
Italia Serie A | Sampdoria - Cagliari | 13:30
Nordicbet Nordicbet
Huomenna Serie A:ssa kolmen ottelun tappio putkessa olevalla Sampdorilla on oiva mahdollisuus katkaista tappio putkensa, kun vieraaksi Luigi Ferrarisille saapuu Cagliari.

Sampdoria löytyy tällä hetkellä sarjasta sijalta kymmenen, viiden pisteen erolla viimeiseen Eurooppa-liigan karsintoihin oikeuttavasta sijasta kuusi ja kamppailu Eurooppa-liigan peleihin käy edelleen tiukkana. Sampdoria on Serie A:n seitsemänneksi paras kotijoukkue, voitettuaan 11 kotiottelustaan kuusi, pelattuaan tasan kahdesti ja hävittyään kolmesti, maalieron ollessa 19:9. Joukkueelta sivussa on keskikentän Karol Linetty, joka on sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi. Myös hyökkääjä Gianluca Caprari on hyvin todennäköisesti sivussa huomisen ottelusta, mutta muuten joukkue pääsee ykkösmiehityksellä katkaisemaan tappio putkeaan.

Cagliari kuuluu Serie A:n putoaja kanditaatteihin ja joukkue löytyy sarjasta sijalta 14., kuuden pisteen erolla putoamisviivaan. Cagliari on Serie A:n kolmanneksi surkein vierasjoukkue, voitettuaan 12 vierasottelustaan vain yhden, pelattuaan tasan kolmesti ja häviten kahdeksan kertaa, maalierolla 7:24. Lisäksi joukkueella on lasaretin puolella pitkä liuta pelaajia, joista tärkeimpinä poissaolijoina avauksen pelaajat hyökkäävä keskikenttäpelaaja Joao Pedro, puolustaja Ragnar Klavan, vähälle peliajalle tällä kaudella jäänyt hyökkääjä Cyril Thereau sekä keskikentän laidalla viihtyvä Paolo Farogo.

Sampdoriassa huikeassa vireessä olleella ja 16. täysosumaa iskeneellä Fabio Quagliarella on oiva mahdollisuus jatkaa maalien tehtailua Cagliarin kustannuksella. Myös vahvaa kautta pelanneiden Gaston Ramirezin, Gregoire Defrelin sekä Dennis Praetin vakuuttaville otteille on luvassa varmasti jatkoa. Ottaen huomioon joukkueiden välisen tasoeron, Cagliarin poissaolijat ja todella heikot vierasesitykset, on kotijoukkueen vähintään kahden maalin kotivoitolle tarjottu 3.35 todella maistuva pelivalinta.

Pelivalintamme:

Sampdoria -1.5 @3.35

Mr Green - Lue arvostelu

3.35

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

3.35

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.25

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.25

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.25

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

3.15

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan