Serie A: Sampdoria - Genoa

Julkaistu: 22.07.2020 08:50


Serie A: Sampdoria - Genoa
Serie A | Sampdoria - Genoa | 22:45
Eaglebet Eaglebet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Serie A ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Serie A-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Serie A:n keskiviikko-illassa pelataan Derby della Lanterna, kun Sampdoria saa vieraakseen Stadio Luigi Ferrarisille putoamisviivan yläpuolella olevan Genoan.

Blucerchiati äitynyt kovaan lentoon


Claudio Ranierin suojatit ovat löytäneet oivan vireen kauden loppua kohden. Sijalle 13 noussut Sampdoria on napannut kolme perättäistä voittoa ja kaikkiaan viimeisestä kuudesta ottelusta on lohjennut viisi täyttä pistepottia.

Viimeksi Blucerchiati oli tulessa sunnuntaina heikkovireisen Parman vieraana. Crociati aloitti ottelun vahvasti siirtyen ottelussa 1-0 johtoon vajaan 20. minuutin kohdalla. Avausjakson loppupuoliskolla Parma lisäsi johtoaan 2-0:aan maalille heitetyn pallon kimmottua Sampdoria- puolustaja Bartosz Bereszynskistä omaan maaliin. Blucerchiati näytti kuitenkin toisella jaksolla, miksi se on yksi kovakuntoisimmista joukkueista tällä hetkellä. Sampdoria iski puolen tunnin sisään kolme maalia. Vieraiden kirin aloitti puolustaja Julian Chabot, joka puski kulmapotkutilanteesta pallon verkon perukoille. Seuraava taidonnöyte oli konkarihyökkääjä Fabio Quagliarellan käsialaa. Toistamiseen viimeiseen kolmeen otteluun maalannut 37-vuotias hyökkääjä lähetti nätin chipin yli Parma-puolustuksen ja maalivahti Luigi Sepen. Ottelun voittomaalin viimeisteli neljännen osumansa viimeiseen kolmeen otteluun kirjauttanut Federico Bonazzoli, jonka osumaan syötön tarjoili Quagliarella.Sampdoria on ollut viimeisissä otteluissaan todella tehokas, viimeisteltyään kuuteen otteluun 14 maalia, jääden vielä nollille Atalantaa vastaan. Maaleja omiin on mennyt seitsemän kappaletta, joten tällä hetkellä on Ranierin suojateille kohtalaisen hyvin pullat uunissa. XG:t näyttävät noiden otteluiden osalta noin 8,20-6,20, joten lievää ylisuorittamista toki on ollut, mutta ei se Blucerchiatin suoritusten arvoa yhtään heikennä.

Tänään Blucerchiatin kokoonpanoon tekee paluun keskikentän Ronaldo Vieira loukkaantumisensa jäljiltä. Puolustuksesta Alex Ferrari on yhä sivussa.


Genoa otti tärkeän voiton Leccestä


Grifone otti sunnuntaina elintärkeän voiton putoamiskamppailun kannalta sijaa alempanaan olevalta Lecceltä kotonaan maalein 2-1. Hieman pelitapahtumien vastaisesti voitto tuli, sillä otteluun mahtui mm. Leccen Marco Mancosun tuhrittu pilkku, jonka lisäksi voittomaali syntyi onnekkaasti Lecce-vahti Gabrielin kautta.

Lecce-voitto oli Davide Nicolan suojateille toinen laatuaan sitten COVID-tauon. Pisteitä noista otteluista on yhteensä kertynyt kahdeksan kappaletta. Toki voitoillekaan ei liikaa sovi antaa painoarvoa, sillä molemmat tulivat sarjan häntäpään joukkueista. Myös yksi tasapelipiste raavittiin niin ikään putoamisuhan alla olevasta joukkueesta, Bresciasta. Kovempia ryhmiä vastaan Grifone onkin ollut pienoisissa vaikeuksissa.

Keskikentän Ivan Radovanovic jatkaa lasaretin puolella.

Jatkaako Blucerchiati lentoaan?


Blucerchiati on ollut viime kierroksilla vakuuttavassa lennossa, ja vaikka Genoakin on pari voittoa saanut raavittua, ei se samalle tasolle ole pelillisestikään yltänyt. Ranierin leiri sai varmasi lisää itseluottamusta noustuaan viime ottelussa kahden maalin takaa-ajoasemasta aina voittoon asti, ja tuo voi kantaa tänäänkin pitkälle. Motivaatioita toki löytyy Grifonelta taistellessaan vielä sarjapaikastaan, mutta nykykunnossaan olevan Sampdorian voitosta tarjottavia kertoimia ei voi vaan ohittaa. Saan Blucerchiatin voiton todennäköisyyseksi noin 48% ja tästä tarjottavat päälle 2,50 kipuavat kertoimet otetaan empimättä lapulle.

Fezbet tarjoaa uusille pelaajille 200€ bonuksen!


Oletko aikaisemmin pelannut Fezbet vedonlyöntisivustolla? Liity nyt, tee ensimmäinen talletuksesi ja saat 100% bonuksen aina 200€ saakka. Lue lisää Fezbet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan pelaamaan alta!
fezbet: lunasta 200€ bonuksesi täältä ››

Pelivalintamme:

1X2 Sampdoria @2.6

Betway - Lue arvostelu

2.6

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Zulabet - Lue arvostelu

2.55

Uusi Zulabet tarjoaa 200€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.55

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.5

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Niko