Serie A: Sampdoria - Napoli

Serie A: Sampdoria - Napoli
Serie A | Sampdoria - Napoli | 19.30 23.9.2021
Kohde sulkeutuu: 23.09.2021 19:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki Serie A ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki Serie A-ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Sampdoria toivottaa Napolin tervetulleeksi alkuillan ottelussa. Stadio Luigi Ferraris toimii näyttämönä illan trillerille kauniissa satamakaupungissa genovassa. Lämmintäkin on lupailtu mukavavasti reilut parikymmentä astetta, joten keli on mainio potkupalloiluun.

Molemmilla joukkueilla on allaan voitot Napolin kaataessa Udinesen maanantaina ja Sampdorian näyttäessä kaapin paikan Serie A:n nousseelle Empolille sunnuntaina. Napoli on kairannut pisteet mukaansa yhdeksän kertaa kymmenestä viime kohtaamisesta, eikä ole syytä sille miksi ei näin tapahtuisi tälläkin kertaa. Vierailijat ovat olleet hurjassa vireessä ja tämän ottelun voittamalla miehittäisivät jälleen sarjan kärkipaikan.Sampdorialla erittäin kova iltapuhde tiedossa


Ensimmäisen kerran tällä kaudella täydet kolme pistettä Empolia vastaan napanneen Sampdorian ei kannata vielä suoristella selkää, sillä tämän kertainen vastus on moninkertaisesti kovempi tasoinen joukkue. Kovista otteluista tosin kokemusta löytyy kentältä ylenpalttisesti, sillä Fabio Quagliarella ja Antonio Candreva ovat molemmat edustaneet Italiaa maajoukkueessakin asti ja ikääkin alkaa olla jo kiitettävissä määrin. Näistä jälkimmäisenä mainittu osui maalipuiden väliin sunnuntaisessa ottelussa empolissa.

Manolo Gabbiadini jatkaa lasaretissa nilkkansa parantelua mutta muuten valmentaja Roberto D'Aversa saa melkeinpä valita haluamansa miehityksen kentälle. Joukkueen ehjä rosteri tuleekin todella tarpeeseen, mikäli napolilaiset aiotaan kaataa viidennen kerran kaikki keskinäiset kamppailut mukaan luettuna. Kohtaamisia on ollut yhteensä kolmekymmentäkaksi kappaletta, joista Napoli on napsinut pisteet kaksikymmentäyksi kertaa jättäen kaverille käteen ainoastaan neljä voittoa. Pisteet on tasattu siispä seitsemästi.

Roberto D'Aversa marssittanee stadionille seuraavanlaisen ryhmän:

Audero; Bereszynski, Yoshida, Colley, Augello; Candreva, Ekdal, Silva, Damsgaard; Caputo, QuagliarellaNapoli edelleen voittamaton


Joukkue ei ole vielä menettänyt pistettäkään, kun kaikkiaan neljä kierrosta on takana. Omissa on kolissut ainoastaan kaksi kertaa ja pallo on tyrkätty vastustajan verkkoon kymmenen kertaa. Paremmin ei voisi mennä ja onnistumiset ruokkivat entisestään huippupelaajia vilisevän joukkueen itseluottamusta. Edelliset viisi Serie A kohtaamista Sampdoriaa vastaan on kirjattu napolilaisten hyväksi maalierolla 13-3, joten epäselvää ei pitäisi olla siitä kumpi tänäänkin on niskan päällä.

Gennaro Gattuso sai jättää valmentajan pestin viime kauden päätteeksi ja tilalle tulleen Luciano Spallettin jälkeen ailahtelevat otteet ja haparointi on hävinnyt tekemisestä. Joukkue on ollut itse varmuus ja sairastupakin näyttää olevan kohtalaisen tyhjä pelimiesten osalta. Kysymysmerkki on Dries Mertens, jonka osallistumisesta liikkuu kuitenkin huhuja. Saattaakin olla, että mies otetaan jossain vaiheessa kentälle mutta täysiä minuutteja ei tule olemaan tarjolla.

Kivikovan aloituskokoonpanon arvonta on suoritettu ja se voisi olla tämänkaltainen:

Ospina; Di Lorenzo, Manolas, Koulibaly, Rui; Anguissa, Elmas, Ruiz; Politano, Osimhen, LozanoHistorialla on tapana toistaa itseään. Joukkueiden yhteinen historia ja materiaaliero kyllä vahvasti puoltaa vierasjoukkueen voittoa tästä otteluparista. Markkinat tarjoilevat vielä pelikelpoisia kertoimia Napolin voitosta.

Pelivalintamme:

1X2: Napoli @2.00

Mozzart - Lue arvostelu

2.00

Mozzart - Avaa pelitili ja lunasta 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.92

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.92

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.88

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.85

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pete