NBA Preseason: San Antonio Spurs - Detroit Pistons

Julkaistu: 05.10.2018 21:15


NBA Preseason: San Antonio Spurs - Detroit Pistons
NBA Preseason | San Antonio Spurs - Detroit Pistons | 03:30
San Antonio Spursin joukkue koki ison määrän pelaajavaihdoksia, kun muun muassa veteraani Manu Ginobili päättä lopettaa uransa, Tony Parker signasi kahden vuoden sopimuksen Charlotteen ja yksi kesän suurimmista treideistä tapahtui heille, kun Kawhi Leonard lähti Torontoon ja tilalle saapui DeMar Derozan. Yksi aikakausi on nyt ohitse legendaarisessa San Antoniossa, kun kaikki kolmikosta Tim Duncan, Parker ja Ginobili ovat pois. Tämä kolmikko on yksi koripallohistorian parhaista trioista.

Kasassa on kuitenkin varteenotettava kokoonpano ja Gregg Popovich valmentajana ei voisi paljoa huonompi olla. Spurs on lähtökohtaisesti varma playoff-joukkue, mutta pelaajavaihdosten ja pienehkö sukupolvenvaihdoksen myötä kysymysmerkit joukkueen ympärillä on lisääntynyt. Ennen pystyi sanomaan suoraan, mihin Spurs pystyy ja mihin heillä riittää suurinpiirtein rahkeet, mutta nyt samanlaista varmuutta heistä ei ole. Roolia ottaa nyt nuoremmat kaverit, kuten point guardina Dejounte Murray ja centerinä varmasti jonkin verran jopa aloitusviisikossa tulee olemaan nuori Jakob Poeltl.

Ensimmäisen preseason pelin Spurs pelasi Miamia vastaan ja voitti ottelun 104-100. Avausmiehet pelasivat hyvin rajoitetusti 14-18 minuutin väliin. Tässä ottelussa on lupa odottaa ehkä 20 minuutin rikkoutumista, mutta ei todellakaan ole Popovichin tyylistä peluuttaa tähtipelaajiaan harjoituspeleissä hirveästi. Spursilla on kelpo penkki ja mikä joukkueesta on tehnyt usean vuoden ajan hyvän on heidän yhteispelinsä, pallon liikuttelu ja valmennus. Gregg Popovich on sarjan arvostetuin valmentaja ja pelaajilla on häneen kova kunnioitus ja halu pelata hänen alaisuudessaan hyvin. Popovich antaa myös kuulua, jos joku heittää homman läskiksi tai ei anna kaikkeaan kentällä.

Detroit Pistonsilla on kova haaste edessään, mutta ei todellakaan mahdoton. Otimme heidän ensimmäisestä ottelustaan hyvän kertoimen kiinni ja nyt tulemme kokeilemaan samaa temppua. Detroit saa yli 2,6 kertoimia markkinasta. Pistons voitti Oklahoma City Thunderin 91-97 ja muun muassa Blake Griffin ei pelannut ottelussa ollenkaan. Hänen pitäisi olla tässä ottelussa mukana jälleen. Detroitin päävalmentaja Dwane Casey on hieman erilainen peluutuksissaan, kun antoi Andre Drummondin ja Reggie Bullockin olla kentällä runsaammine, Drummondin kellottaessa jopa 33 minuuttia. Tämä voi enteillä, että hän pelaa tänään hieman vähemmän, tai sitten Casey haluaa heti testata ykkösmiehiään toden teolla. Tänään kuitenkin Griffin ja Drummond ovat samaan aikaan kentällä, joka on hyvin mielenkiintoista nähdä.

Runkosarjassa Spurs voittaisi tämän ottelun kotonaan arviolta hieman yli 2 kertaa kolmesta, jos kaikki tähtäisi pelkästään voittoa varten. Nyt kuitenkin satunnaistekijöitä, tunnustelua ja hakemista on liikaa, jotta voisimme lähteä rakentamaan ajatusta peleihin suosikin kautta. Jälleen kerran pitää mainita, että harjoitusottelut ovat suosiollisia isoille altavastaajille.

Pelivalintamme:

Detroit Pistons @2.70

888sport - Lue arvostelu

2.70

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.70

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.70

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetRedKings - Lue arvostelu

2.63

Käytä bonuskoodi ja saat 300% bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.63

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.60

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.60

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.60

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.55

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.55

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan