NBA: San Antonio Spurs - Houston Rockets

Julkaistu: 30.11.2018 14:45


NBA: San Antonio Spurs - Houston Rockets
NBA | San Antonio Spurs - Houston Rockets | 03:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Texasissa pelataan kiivas derbyottelu San Antonio Spursin ja Houston Rocketsin välillä. Käynnissä oleva NBA-kausi on tuonut jo tässä vaiheessa monia yllätyksiä ja käänteitä ja Houstonin tilanne on varmasti yksi suurimmista yllätyksistä. Monet rankkasivat Houstonia syystäkin aivan läntisen konferenssin kärkeen ja jopa jälleen runkosarjan voittajaehdokkaaksi. Noin neljännes on kaudesta tässä vaiheessa pelattu ja Houston on läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä. Marginaalit ovat tässä vaiheessa hyvin pieniä ja yksi,kaksi voittoa kääntää tilannetta paljonkin suuntaan tai toiseen, mutta monikaan ei olisi varmasti odottanut näkevänsä Houstonia missään vaiheessa kautta näin alhaalla.

Spursinkaan kausi ei ole mennyt ruusuisesti ja tähän otteluun lähdettäessä molemmat joukkueet tulevat runsaslukuisesta tappiosta. Spurs otti lähes 40 pisteellä takkiin Minnesotalta ja Houston hyytyi 20 pisteen verran Dallasille. Houston on nyt hävinnyt 4 ottelua peräkkäin ja arvelemme tästä tulevan viides. Chris Paulun takareisivamma tekee suuren vaikutuksen joukkueeseen. Carmelo Anthonyn pelaamattomuus on joukkueelle hyvä asia, mutta Paulin puuttuminen syö heidän hyökkäyksestään todella paljon. Hardenin harteilla on nyt koko hyökkäys ja siksi hän tekeekin pelistä toiseen isoja tilastoja, mutta pitkälle tämä ei joukkuetta kanna ja voittoja ei ole tullutkaa viime aikoina.

Spursin tilanne on vakaampi ja valmennus parempi kuin Houstonilla. Spursilla on myös kotietu ja hyvät fanit. Jokusia Houston fanejakin varmasti paikanpäältä löytyy, sillä Houstonista on noin 3 tunnin ajomatka San Antonioon ja ympäryskunnissa varmasti on myös punapaitojen faneja. Houstonilta myös Gerald Green on poissa tästä ottelusta, joten käännymme kotijoukkueen puolelle.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

San Antonio Spurs -1 @1.96

Karamba - Lue arvostelu

1.96

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.95

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.95

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.95

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.95

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.95

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.95

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.94

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan