NFL: San Francisco 49ers - Los Angeles Rams

NFL | San Francisco 49ers - Los Angeles Rams | 03:15 | 16.11.2021
Kohde sulkeutuu: 16.11.2021 03:15
Rams on tässä vaiheessa yksi suurimmista Super Bowl -suosikeista. 49ersilla ei taida olla enää mahdollisuuksia pudotuspeleihin.NFL:n Monday Night Footballissa San Francisco 49ers on kotijoukkue ja vierailija on Los Angeles Rams. Ramsilla on menossa hyvä kausi. Sillä on voittosuhteen 7-2, ja nyt voitolla se nousee NFC West -lohkossa tasoihin Arizona Cardinalsin kanssa. Ainakin villi kortti -paikka on Ramsilla omissa käsissä.
San Franciscolla sitten taas menee heikosti. Sillä on kasassa vasta kolme voittoa. Pudotuspelit jäävät haaveeksi ellei 49ers saa aikaiseksi jonkinlaista ihmeherätystä.

Viime kierroksella kumpikin joukkueista hävisi. San Francisco hävisi Arizonalle 17-31 ja LA Rams hävisi Tennesseelle 16-28.

Vaikka Rams hävisi viimeksi, niin se on edelleen fivethirtyeight-sivuston nelossuosikki Super Bowl -voittajaksi. Ramsille annetaan kymmenen prosentin mahdollisuus nostaa finaalin päätteeksi mestaruuspokaali. San Franciscon mahdollisuus tähän on sivuston mukaan vain 0.3 prosenttia.

Rams hävisi viimeksi Tennesseelle, mutta QB Matt Staffordin syötönkatkoja lukuunottamatta se oli parempi joukkue. Rams voitti ottelussa jaardit 347-194. Stafford on pelannut tällä kaudella oikeastaan erinomaisesti, mutta nyt sattui samaan matsiin pari pahaa virhettä. Tämä tuskin tulee toistumaan.
Yksi syy Staffordin huonoon peliin saattoi olla siinä, että Titans sai hänelle enemmän painetta kuin yksikään joukkue aikaisemmin. Stafford säkitettiin matsissa peräti viidesti.

Odell Beckham on nyt Los Angelesissa


49ers oli Arizonaa vastaan puoliajalla 7-31 -tappiolla ja garbage timen pisteet saivat loppulukemat näyttämään jotenkin siedettäviltä. 49ers oli kyllä ottelussa pahasti alakynnessä.

San Franciscon puolustuksesta ei ole toistamaan Titansin peliä. 49ers on pahasti vajaakuntoinen. Se on puolustuksen tilastoissa yksi liigan heikoimpia antamaan vastustajan QB:lle painetta.
Stafford on koko liigan ykkönen heittojaardeissa. Rams on hankkinut joukkueeseen diiva Odell Beckhamin. Jos Beckham ei tyystin hajoita joukkueen dynamiikkaa, niin siinä olisi Staffordille kovan tason laituri lisää joukkueeseen.

Ramsin puolustuskin on erinomainen. Se on liigan tilastoissa kaiken kaikkiaan neljänneksi paras. 49ersin hyökkäyksellä on melko hyvät tilastonumerot, mutta ei se ole kummoinen hyökkäys kuitenkaan. QB Garoppolo ei ole suurten urotekojen mies, SF on third-down conversion -tilastossa heikko, samaten pallon menetyksissä.


Vetomarkkina on tehnyt Ramsista 3.5 pisteen suosikin, ja kyllä sillä numerolla laitetaan lapulle LA Rams.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

LA Rams -3.5 @1.98

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.9

Lunasta Betway bonus: 150€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders