NFL: San Francisco 49ers - Oakland Raiders

Julkaistu: 01.11.2018 12:51


NFL: San Francisco 49ers - Oakland Raiders
NFL | San Francisco 49ers - Oakland Raiders | 02:20
Perjantai-yön NFL -matsissa kohtaa kaksi joukkuetta. Kotijoukkue San Francisco 49ers on voittanut yhden ottelun ja hävinnyt seitsemän. Vierailija Oakland Raiders on voittanut yhden ja hävinnyt kuusi.

Raiders on jälleenrakennusvaiheessa. Siltä on turha odottaa pudotuspelikautta vähään aikaan. 49ersin ongelma tällä kaudella on ollut hankala loukkaantumistilanne. San Francisco saattaa joutua otteluun kolmospelinrakentajalla. Ykkösmies Jimmy Garoppolo loukkasi otteluviikolla kolme polvensa niin pahasti, että hänen kautensa päättyi siihen. Kakkosmies CJ Beathard loukkasi viime sunnuntain Arizona -tappiossa heittokätensä. Lyhyt valmistautuminen saattaa tarkoittaa sitä, että Beathard on sivussa ja kentälle tulee kolmosmies Mullens. Hän ei ole pelannut vielä sekuntiakaan NFL:ssä.

Oakland on viime viikkoina kaupannut tähtitukimies Khalil Mackin ja laituri Amari Cooperin muualle, ja vielä keskushyökkääjä Marshawn Lynck on laitettu IR-listalle. Vaikuttaa vahvasti siltä, että Oakland lähtee tankkaamaan loppukautta, eli häviämään paremman draft-paikan toivossa.

Oaklandin hyökkäys ei ollut odotetunlainen silloinkaan, kun Cooper ja Lynch olivat mukana. Sisempi laituri Jared Cook on pelannut hyvää kautta, mutta muuten Raiders -hyökkäys on ollut heikko.
Ottelun pahin missmatch on San Francison juoksuhyökkäys vastaan Oaklandin juoksupuolustus. 49ers on yllättävästi koko liigan toiseksi paras joukkue kuljettamaan palloa juosten. Oaklandin juoksupuolustus on lähes liigan heikoin.

Kotijoukkue vielä palloa juosten, ja se kuluttaa kelloa. Oaklandilla voi eteneminen olla hankalaa joka tavalla. Ottelun totals-raja on 45.5, ja kyllä sen alle mennään kuusi kertaa kymmenestä.

Pelivalintamme:

alle 45.5 @1.95

ScandiBet - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.91

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan