NHL: San Jose Sharks - Chicago Blackhawks | Hailauma hyökkää haavoittuvaisen Hawksin kimppuun

Julkaistu: 03.03.2019 15:20


NHL: San Jose Sharks - Chicago Blackhawks | Hailauma hyökkää haavoittuvaisen Hawksin kimppuun
NHL | San Jose Sharks - Chicago Blackhawks | 5.00 | Sharks taistelee tiukasti konferenssin ja divisioonan voitosta. Blackhawks on tippumassa playoff-junasta.
Nordicbet Nordicbet
San Jose on tällä kaudella yksi suurimmista suosikeista etenemään läntisestä konferenssista Stanley Cup -finaaliin ja on toisena lännessä viisi pistettä Calgary Flamesia perässä. Joukkue vahvistui alkuviikon siirtotakarajalla entisestään, kun Gustav Nyquist saapui Detroitista.

Joukkueesta löytyi jo ennen ruotsalaisen saapumista paljon hyökkäysvoimaa, sillä tehtyjä maaleja on toiseksi eniten koko liigassa. Nyquistin hankkiminen tuo vielä lisää syvyyttä hyökkäykseen.

Sharksin suurin kysymysmerkki on tolppien välissä. Ykkösvahti Martin Jones ei ole pystynyt suorittamaan omalla tasollaan ja on torjunut kiekkoja 89,6 %:n varmuudella. Sharksin puolustus ei toki ole antanut täyttä tukea maalivahdilleen, mikä johtuu osittain siitä, että joukkueessa on Brent Burnsin ja Erik Karlssonin kaltaiset hyökkäävät puolustajat ja hyökkäykseen panostetaan enemmän kuin puolustukseen.

Erik Karlsson on tästä ottelusta kuitenkin sivussa loukkaantumisen vuoksi. Tämä saattaa hyökkäyspainotteista Chicagoa vastaan olla jopa hyvä asia, sillä Karlssonin poissaolo tuo lisää puolustusvoimaa kokoonpanoon.

Blackhawks pelasi eilen illalla Suomen aikaan Los Angelesissa ja hävisi ottelun 6–3. Intiaaneilla on matkaa pudotuspeleihin seitsemän pistettä, ja työ kauden jatkumiseksi runkosarjan jälkeen on kova.

Chicago luottaa täysin hyökkäyspeliinsä otteluiden voittamiseksi. Joukkueen kymmenessä viimeisessä ottelussa on nähty kaikissa vähintään seitsemän maalia. Omiin on tällä ajanjaksolla mennyt keskimäärin 4,4 maalia ottelua kohden.

Corey Crawfordin paluu loukkaantuneiden listalta ei ole auttanut oman pään peliä yhtään. Kingsiä vastaan Crawford oli kaukana siitä maalivahdista, joka on tuonut Windy Cityyn kaksi mestaruutta.

Crawford ei välttämättä pelaa tässä pelissä, kun kyseessä on back-to-back -ottelu. Kakkosvahti Cam Ward on kuitenkin vielä huonompi vaihtoehto maalinsuulle.

Hawksin puolustus oli Kingsiä vastaan niin ikään surkeaa, ja joukkueen peli näytti perustuvan siihen, että luotetaan vastustajan mokaavan omat paikkansa ja tehdään omista paikoista maalit.

Chicagon hurlumhei-jääkiekolla ei pitäisi olla mitään mahdollisuutta pärjätä yhtä NHL:n kovimmista joukkueista vastaan. Koska maaleja luultavasti nähdään paljon, pelivalintamme on kotivoitto tasoituksella.

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

San Jose Sharks -1,5 @2.20

Olybet - Lue arvostelu

2.20

Olybet auki nyt myös suomeksi, tarjolla 25€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.15

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.15

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan
Yobetit - Lue arvostelu

2.15

Yobetit - Hyödynnä 150€ bonus tai 10€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.14

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.13

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betser - Lue arvostelu

2.13

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfinal - Lue arvostelu

2.13

Bonus 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.13

Hyödynnä Scandibetin laadukas pelivalikoimaLue arvosteluSiirry pelaamaan